Șase idei de destresare pentru antreprenori

Antreprenorii se numără printre cei care se luptă cel mai mult cu stresul. new balance 373 bleu marine homme nike running goedkoop Pe cât de normal și des întâlnit este acesta în societatea modernă în care trăim, pe atât de dăunător poate fi acesta pe termen lung. Nike Air Max Baratas Womens Nike Air Max 2016

Greyson Lambert UGA Jersey Chiar dacă aveți o agendă foarte încărcată și nu vă mai rămâne mult timp la dispoziție, este important să fie luate măsuri împotriva sa. Andre Williams ADIDAS ULTRA BOOST

New Balance 009 mujer În timp, stresul duce la insomnii, probleme grave de sănătate, precum și o scădere a productivității. NIKE AIR PEGASUS 92-16 Nike Air Max 2017 Heren wit Iată câteva idei pentru a-i face față:

  1. Planificați momente în care să vă deconectați complet de la muncă și să petreceți timp de calitate cu familia și prietenii. adidas cloudfoam uomo adidas cloudfoam uomo Nike Air Max 2017 Heren groen Acestea sunt esențiale pentru a vă încărca bateriile și veți reveni la treabă cu o energie mult mai bună.
  1. Dormiți suficient. Nike Air Max 2016 damskie Women Air Jordan 5 N-o să recomandăm un anume număr de ore optime care trebuie dormite pe noapte, deoarece asta depinde de bioritmul fiecăruia. New York Giants Jersey adidas stan smith mujer Cert este că, dacă pierdeți prea multe nopți, se va acumula oboseala și va duce la o calitate redusă a muncii.
  1. Țineți un jurnal în care să scrieți cât mai des. North Carolina Tar Heels Jerseys Nike Air Max 2017 Heren grijs Este o metodă de a vă îmbunătăți creativitatea la scris și, în același timp, de a vă pune gândurile în ordine.
  1. Pe lângă toate cărțile legate de business și antreprenoriat, deconectați-vă citind în paralel și cărți de ficțiune.
  1. Apucați-vă de un hobby pe care să-l puteți practica oricând doriți, să nu depindeți de vreun partener sau loc anume. Canotta Vancouver Grizzlies Goedkoop Adidas NEO Goedkoop Nike Air Max De exemplu, vă puteți apuca de un sport prin care să vă mențineți în formă maximă în timp ce vă relaxați, cum ar fi jogging sau ciclism. Goedkoop Nike Air Max 2017 new balance femme 996 bleu et or asics kayano 21 donna Dacă aveți înclinații creative, puteți încerca să vă apucați de pictat sau fotografiat, există nenumărate tutoriale online de la care să porniți. Cheap Nike Air Max UK Dacă aveți curte, profitaț de ea și apucați-vă de grădinărit – găsiți la Covera câteva ustensile de bază, inclusiv mașini de tuns iarba sau gardul.
  1. În cazul în care aveți doar 5 minute de liniște la dispoziție, faceți o pauză de la muncă și încercați să vă goliți mintea. Under Armour Ua Curry 3 nike tn pas cher adidas zx Puteți face puțin stretching cu ocazia asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *