Signal Iduna lanseaza doua produse noi

Compania de asigurari Signal Iduna a lansat la inceputul lunii august doua noi asigurari de viata cu acumulare de capital: Signal Cert si Signal Easy Cert, asa cum se arata intr-un comunicat de presa.

Asigurarile de viata Signal Iduna ofera protectie beneficiarului si familiei acestuia, acoperind cheltuielile financiare generate de aparitia unui eveniment nefericit. Asiguratii Signal Iduna beneficiaza de siguranta financiara in momentele neprevazute, care implica de cele mai multe ori cheltuieli greu de sustinut din veniturile lunare ale familiei.

Signal Cert este un contract de asigurare flexibil si unic, fiind o forma optima de economisire si de protectie prin asigurare, pe toata durata contractului. Siguranta capitalului este data de politica de investitii si de forta financiara a companiei Signal Iduna, suma asigurata fiind garantata in orice conditii, incluzand o dobanda tehnica garantata de 3,5% pe an. Pe langa dobanda tehnica garantata, Signal Iduna Asigurari de Viata ofera asiguratilor participarea la profitul companiei.

Signal Easy Cert, cel de-al doilea produs lansat de Signal Iduna in aceasta perioada este o asigurare de viata cu acumulare de capital, asemanatoare cu Signal Cert, pentru care nu se face evaluarea medicala a asiguratului la incheierea contractului de asigurare.

Prin cele doua asigurari de viata, Signal Cert si Signal Easy Cert, asiguratii Signal Iduna beneficiaza de o serie intreaga de beneficii si de avantaje. Capitalul este protejat impotriva inflatiei prin majorarea sumei asigurate cu coeficientul de inflatie, iar la sfarsitul contractului sau la producerea evenimentului asigurat, beneficiarul primeste: suma asigurata, participarea la profit, precum si sumele rezultate din indexarea automata (doar daca acestea au fost solicitate de catre Contractant). Prin cele doua asigurari de viata, Signal Iduna acorda o protectie dubla atat in caz de deces, cat si in caz de supravietuire. Asigurarile Signal Cert si Signal Easy Cert pot viza fie economisirea unor fonduri pentru perioada de studii a copiilor, fie pot reprezenta o protectie suplimentara pentru creditul bancar.

Ca si conditii de asigurare in ceea ce priveste Signal Cert, durata contractului vizeaza minimum cinci ani, iar la sfarsitul asigurarii beneficiarul contractului nu trebuie sa depaseasca varsta de 75 de ani. Suma minima asigurata este de 5000 Lei, iar prima de asigurare depinde in mare masura de riscul la care este expus beneficiarul, de sexul, varsta si starea de sanatate a asiguratului in momentul incheierii cererii de asigurare. Importante in acest sens sunt de asemenea si ocupatia asiguratului, activitatile din timpul liber, frecventa de plata a primelor de asigurare precum si durata contractuala.

Produsele Signal Iduna Cert si Easy Cert sunt destinate oricarui membru al familiei, oferind protectie intr-un mod personalizat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *