Specialiștii dermatologi francezi prezintă un nou aliat eficient în lupta împotriva psoriazisului: Psorilys

UntitledÎn data de 29 octombrie, pentru al zecelea an consecutiv, oamenii din întreaga lume marchează Ziua Mondială a Psoriazisului, o zi dedicată solidarității pentru pacienții care se confruntă cu această boală.

Psoriazisul este o boală autoimună, caracterizată de inflamarea cronică a tegumentelor prin implicarea componentelor multiple ale sistemului imunitar1. Această boală incurabilă este cronică, incurabilă și dificil de ținut sub control, având principale manifestări la nivelul pielii prin pete, descuamare sau uscare și senzație intensă de mâncărime.

O parte semnificativă a oricărui tratament topic este reprezentată de utilizarea emolientelor pentru hidratarea scuamelor și reducerea iritației, acest tratament fiind uneori suficient în formele ușoare sau în perioadele de remisie.

Pacienții cu psoriazis duc o luptă continuă pentru a găsi aliatul care să aducă rezultate și să le ușureze viața cu această boală. Special pentru ameliorarea eficientă a simptomelor cauzate de psoriazis, specialiștii în dermato-cosmetică MagnifiqueSkin de la Laboratorul Lysaskin din Franța au acceptat provocarea și au dezvoltat emulsia dermato-cosmetică Psorilys, ce poate fi folosită împreună cu orice tratament medicamentos.

Psorilys calmează pielea iritata, elimina scuamele, reface epiderma și reduce considerabil senzația de mâncărime asociată psoriazisului și șansele de recidivă având la bază un ingredient inovator brevetat, URODIUM®. Emulsia este în plus îmbogățită cu agenți de hidratare și lipidici pentru refacerea țesutului și menținerea hidratării și elasticității pielii timp de 24 de ore. Psorilys are un nivel de siguranță și toleranță extrem de ridicat.

Ingredientul activ URODIUM® a fost creat de un medic dermatolog francez, Prof. Bernard Kalis, profesor la Universitatea Reims și Șef al Secției de Dermatologie din cadrul Spitalului Reims, el însuși diagnosticat cu psoriazis.

URODIUM® este combinația patentată de ingrediente active UREE și CLORURĂ DE SODIU, ambele fiind elemente esențiale pentru hidratarea pielii. Ureea aplicată direct pe piele se cristalizează, are o penetrare scăzută și o eficacitate redusă. În combinația patentată, URODIUM®, adaosul de clorură de sodiu creează o emulsie care oferă „cu peste 50% mai multă putere de hidratare comparativ cu ureea singură, la 6 ore de la aplicare, precum și efect prelungit până la 24 de ore”2. Totodată, urea este o componentă naturală a epidermei și stimulează natural capacitatea de protecție împotriva recidivei sau exagerbării simptomelor la nivel cutanat.

Pacienții cu psoriazis în România
Statisticile Societății Române de Dermatologie legate de această afecțiune arată că în țara noastră 400.000 de români suferă de această boală. Oficial, peste 2% din populația României suferă de această maladie a pielii, însă dermatologii atrag atenția că numărul real de bolnavi este mult mai mare. În plus, se constată și o scădere a vârstei la care boala începe să se manifeste, ajungând chiar până la 15 ani. Din păcate, prin numărul de cazuri, România se situează pe unul din primele locuri în Europa.

Aplicare
Psorilys se poate aplica ușor după baia zilnică, prin acționarea pompiței, iar consistența formulei de tip „ulei în apă” îi permite să fie rapid absorbită de piele pentru o senzație sporită de confort, luând în calcul în special nivelul ridicat de hidratare pe care îl conferă. Recomandabilă este utilizarea o dată sau de două ori pe zi, după curățarea pielii printr-o exfoliere neagresivă cu pielea.

Emulsia Psorilys este disponibilă doar în farmacii, în 3 variante: 200 ml – 58 lei 500 ml – 111 lei 1000 ml – 185 lei

Pentru sfaturi, informații de la specialiști, cadouri și portofoliul de dermato-cosmetice MagnifiqueSkin, vă așteptăm pe pagina de Facebook: www.facebook.com/MagnifiqueSkinRomania și pe www.magnifiqueskin.ro

Despre Magnifiqueskin
Magnifiqueskin este o colecție de produse dermato-cosmetice inovatoare, adresate celor mai frecvente probleme ale pielii. Colectia Magnifiqueskin este compusă din produse fabricate in Franța, de către doi producători cu experiență de peste 20 de ani în lumea dermatologiei: Laboratoarele ACM și Laboratoarele Lysaskin.

Magnifiqueskin înseamnă înaltă calitate, efecte dovedite prin studii științifice și producători de prestigiu, pentru îngrijirea și tratarea cu rezultate imediate a celor mai întâlnite afecțiuni ale pielii, părului și unghiilor, cu soluții eficiente pentru: piele sensibilă, protecție solară, piele uscată, atopie, piele iritată, acnee, seboree, căderea părului și alte afecțiuni ale acestuia, sănătatea unghilor sau afecțiuni specifice, precumhipopigmentare sau molluscum contagiosum.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *