Taxiul se poate plăti cu cardul direct de pe smartphone

smartphones_rectUtilizatorii aplicaţiei pentru smartphone-uri Star Taxi, care permite comanda unui taxi via internet fără apelarea dispeceratului, a introdus, printr-un parteneriat cu integratorul de plăţi online PayU, o soluţie de plată a călatoriei cu cardul bancar, direct din aplicaţia de pe telefon.

Pentru a putea plăti călătoria cu cardul utilizatorii Star Taxi trebuie să parcurgă câţiva paşi, respectiv introducerea datelor cardului în aplicaţie şi protejarea acestora cu un cod de securitate, selectarea cardului ca modalitate de plată la iniţierea unei comenzi pentru un taxi.

“Când ajunge la destinaţie, utilizatorului i se afişează în aplicaţie cât costă cursa, are posibilitatea dacă doreşte să rotunjească suma pentru a lăsa ceva în plus şoferului pentru serviciile bine prestate şi alege opţiunea „Slide to pay”. După ce plata a fost efectuată, utilizatorul va primi o chitanţă pe email. Pentru plăţi viitoare, utilizatorul nu mai trebuie să îşi înregistreze cardul, ci doar să autorizeze acele plăţi prin introducerea codului de securitate ales”, potrivit reprezentanţilor celor două companii.

“Implementarea plăţii direct din aplicaţie împreună cu PayU este o dezvoltare firească: vrem să le oferim utilizatorilor opţiuni complete, servicii integrate, corelate cu toate celelalte beneficii ale unei aplicaţii pentru telefoane inteligente”, a declarat Florin Stoian, CEO al Star Taxi.

 

 

Sursa articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *