The “God” In Coaching, cartea care a revolutionat coachingul, lansata in romana in prezenta autoarei

hyScoala de formare in coaching Wisdom Coaching/ CLI Romania anunta lansarea in limba romana a best-seller-ului international The “God” in Coaching (Scanteia divina in coaching), carte care a revolutionat abordarea in industria de coaching la nivel mondial.

Lansarea va avea loc in data de 18 septembrie, incepand cu ora 19.00, la Hotel Novotel, sala Paris Droite, in cadrul unui eveniment prezentat de Andreea Marin, in prezenta autoarei cartii, Betska K-Burr, detinatoare a numeroase premii internationale pentru realizarile sale profesionale.

“Orice coach profesionist, coach in formare sau persoana interesata de dezvoltarea umana si comportamentul uman poate beneficia de informatii foarte valoroase citind cartea Scanteia divina in coaching. Betska K-Burr este un Master Coach cu o expertiza impresionanta in domeniul de coaching si leadership, un cercetator care a petrecut ultimii 15 ani studiind modalitatile cele mai eficiente de crestere a potentialului fiintelor umane atat la nivel personal cat si in afaceri. Metodele astfel create au produs rezultate extraordinare cu mii de clienti cu care Betska a avut bucuria sa lucreze” – Ramona Lacatus, Master Coach acreditat si fondatoarea scolii Wisdom Coaching/CLI Romania.

“Cred ca prin educatie putem sa contribuim cu adevarat la cresterea calitatii vietii oamenilor. Aceasta scoala de coaching se remarca prin excelenta metodologiilor folosite si prin abordarea sociala pe care o are. Ma bucur ca prezint evenimentul de lansare a cartii Scanteia divina in coaching a Betskai K-Burr. Aceasta carte este o resursa relevanta pentru cei interesati de dezvoltare atat pentru adulti, cat si pentru tineri si copii.” – Andreea Marin

Betska K-Burr este co-presedinte al CLI (Coaching and Leadership International Inc.), o companie care se concentreaza pe a crea o lume mai buna prin credinte pozitive si gandire pozitiva. Considerata un guru in coaching la nivel mondial, ea a dezvoltat peste 80 metodologii de coaching premiate, care imbogatesc competentele liderilor si le aduc pace in viata. Premiile care i-au fost acordate de-a lungul timpului includ: in 2003 si 2007 premii pentru inovare, in 2009 premiu pentru realizarile din intreaga cariera si in 2010 un premiu foarte prestigios – The Pride of HR Profession Award in Mumbai India (“Premiul mandria profesiei de resurse umane”).

In cadrul aceluiasi eveniment, Andreea Marin va acorda premiile castigatorilor campaniei dedicate jurnalistilor si bloggerilor, “Sprijina educatia in liceul tau preferat, cu o poveste de coaching de succes!”, desfasurata in perioada 14 august – 14 septembrie 2014. Campania are ca scop popularizarea conceptului de coaching ca si instrument de dezvoltare personala eficient pentru orice categorie de varsta. Aceasta ii invita pe jurnalisti si bloggeri sa consemneze experienta lor in ceea ce priveste coachingul sau a unei persoane a carei viata s-a schimbat in urma unui program de coaching.

Pentru cei interesati sa participe, detalii despre campanie se afla la http://ebloguri.ro/2014/08/14/concurs-wisdom-coaching/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *