Trenduri în piața imobiliară din București

Conform studiilor realizate pentru prima jumătate a acestui an, piața imobiliară din București este într-un trend ascendent.

Dacă în a doua jumătate a anului 2013 piața se stabilizase, în prezent ea este într-o creștere timidă. În urma analizelor făcute pe prima jumătate a anului 2015, comparativ cu aceeași perioadă a anului anterior, prețurile au stagnat sau chiar au continuat să scadă. Față de anii de la începutul crizei, în prezent prețurile la imobiliare au scăzut chiar și cu 70%.

Pe de altă parte, a crescut foarte mult volumul bupropion hcl xl 150 mg. Din ce în ce mai mulți oameni sunt interesați să-și achiziționeze o locuință. Căutările durează în medie cel puțin 6 luni.

În București, zonele centrale și-au pierdut din atractivitate, prețurile acestora pe metru pătrat scăzând în ultimii ani chiar și de 3 ori. Printre motivele principale pentru care lumea evită aceste zone se numără zgomotul, poluarea și lipsa locurilor de parcare.

În schimb, este foarte mare cerere pentru case în cartierele cu acces la metrou. Premier Imobiliare , de exemplu, are oferte la numeroase proiecte rezidențiale din zona de sud a capitalei, care se dezvoltă din ce în ce mai mult iar prețurile sunt în continuare accesibile.

Un alt trend este legat de zona Tineretului, unde din ce în ce mai mulți tineri cu studii superioase și venituri medii își achiziționează apartamente.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *