UPS deschide HUB-ul european extins din Aeroportul Koln/Bonn

UPS_air_hub_2UPS (NYSE : UPS) anunță finalizarea investiției de 200 de milioane de dolari în extinderea principalului centru aerian european din Koln/Bonn, Germania, care va rămâne poarta de acces a Europei pentru comerțul internațional și export. Proiectul, pentru care lucrările de construcție au durat doi ani și au fost create deja 200 de noi locuri de muncă, reprezintă una dintre cele mai mari investiții într-o facilitate UPS din istoria companiei, care își consolidează astfel poziția de cel mai mare angajator din aeroport, cu peste 2.500 de angajați în prezent.

„Datorită investiției, centrul regional beneficiază de un spațiu de sortare cu o suprafață egală cu 15 terenuri de fotbal și va putea susține creșterea exporturilor într-o lume a afacerilor aflată în mișcare”, a spus Cindy Miller, Președinte, UPS Europa. „Acestă inițiativă reconfirmă faptul că centrul aerian de la Koln/Bonn va rămâne cea mai importantă facilitate din rețeaua europeană a UPS, un nod operațional cheie al rețelei globale și unul dintre cele mai mari și mai avansate centre de sortare din lume.”

Suprafața operațională ajunge acum la peste 105.000 m2. Cele opt benzi automate de sortare adiționale îmbunătățesc capacitatea de sortare a centrului cu 70%, până la 190.000 de colete pe oră – aproximativ 53 de colete pe secundă. Sistemul de transport a mărfurilor acoperă acum aproximativ 40 km, cu o medie de tranzit a unui colet din punctul de descărcare la cel de încărcare mai mică de 15 minute.

Proiectul de extindere a inclus echiparea centrului aerian cu noi tehnologii de ultimă generație și o prelungire a clădirii. Aceasta este dedicată parțial operațiunilor de procesare a livrărilor express de mărfuri cargo. Facilitatea de la Koln/Bonn servește ca centru logistic internațional atât pentru cele mai importante companii multinaționale, cât și pentru IMM-urile din Europa care doresc să se conecteze la rețeaua comercială cu standarde înalte a UPS.

„Hub-ul din Koln/Bonn este centrul operațional de referință din rețeaua europeană a UPS și va continua să deservească atât nevoile interne de business, cât și pe cele ale clienților noștri”, a declarat Cindy Miller. „Această investiție strategică în Germania, unul dintre marii exportatori, reconfirmă angajamentul nostru față de mediul de afaceri european. Aceasta face parte din strategia UPS pe termen lung de a-și susține clienții să concureze cu succes și să facă afaceri pe importante rute comerciale continentale, legând Europa de America de Nord și Asia, într-o eră în care viitoarele acorduri de liber schimb oferă premise de creștere pentru companiile mari și mici.”

În calitate de investitor cu tradiție pe piața europeană, având centrul operațional în Germania, UPS s-a bucurat de mare succes în Europa, înregistrând, în ultimul deceniu, creșteri solide în ceea ce privește volumul exporturilor. Odată cu extinderea centrului de operațiuni din Koln, UPS asigură o conexiune și mai eficientă între Europa și întreaga lume și viceversa, pregătindu-și astfel cadrul unei creșteri continue în industria globală de curierat rapid.

Despre UPS
UPS (NYSE: UPS) este lider global în domeniul logisticii, oferind o gamă largă de soluții, pentru transportul de colete mici și mărfuri cargo; facilitarea comerțului exterior și folosirea unor tehnologii avansate pentru o gestionare mai eficientă a lumii afacerilor. Cu sediul central în Atlanta, UPS deservește peste 220 de țări și teritorii din întreaga lume. Mai multe informații despre UPS puteți găsi online la adresa www.ups.com și pe blogul companiei la adresa blog.ups.com. Pentru a afla știri și informații direct de la companie, accesați pressroom.ups.com/RSS.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *