Vezi toate evenimentele lunii august, cu G-Ticket de la Germanos

 August se anunta o luna plina de evenimente, Transilvania fiind de data aceasta epicentrul unei serii de spectacole cu traditie. Asadar, fa-ti planurile pentru cateva escapade si ia-ti biletele prin serviciul G-Ticket de la Germanos!

Luna august debuteaza cu Tabara FiERD, organizata a patra oara pe malul lacului Bezid din judetul Mures, intre 2-5 august, de catre Asociatia Tineri pentru Transilvania (fiERD). Timp de 4 zile, participantii se vor delecta cu 3 stiluri diferite de muzica si vor avea posibilitatea sa ia parte la jocurile de echipa, tabara de creatie, activitati sportive si excursii organizate pe durata evenimentului.

ARTmania Festival Sibiu, unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului, va avea loc in perioada 2-12 august. Aflat la cea de-a saptea editie, festivalul va include concerte, expozitii, lansari de carte, workshop-uri si evenimente speciale dedicate artelor frumoase, desfasurate in spatiile evenimentului: Piata Mica si Piata Mare, Harley Davidson Stage, Muzeul National Brukenthal si Complexul National Muzeal Astra.

Festivalul Peninsula celebreaza cea de-a zecea editie si va avea loc in perioada 23-26 august, la Targu Mures, in locatia binecunoscuta de pe malul Muresului. Printre trupele romanesti care vor concerta in cadrul festivalului se numara Suie Paparude, Vita de vie sau Vama, iar organizatorii pregatesc o serie de evenimente non-muzicale pentru a intretine atmosfera pe tot parcursul celor 4 zile de eveniment.

Cei care apreciaza stilul baroque sunt invitati intr-o locatie exclusivista, Palatul Brukenthal Avrig, pentru FUSION Baroque 2012, pe 25 august 2012. Muzica, impreuna cu efectele vizuale, laserele, proiectiile si artificiile vor alcatui un spectacol multimedia unic.

Luna august se incheie cu Transylvania Calling 2012, Cheisoara, Rasnov, gazda unui eveniment special, care va avea loc incepand cu 27 august.

Detalii suplimentare despre evenimentele lunii august, pentru care pot fi achizitionate bilete prin intermediul G-ticket, sunt disponibile in toate magazinele Germanos din tara, precum si pe site-ul Eventim.

G-ticket este un serviciu lansat de Germanos in urma cu aproape 4 ani, in parteneriat cu Eventim – cel mai important jucator european de pe piata de ticketing a spectacolelor live si de entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *