Victor Ponta: Masurile pentru bugetul din 2015 vor fi discutate cu FMI si BM

victor-ponta-3Măsurile pentru bugetul din 2015 vor fi discutate în cadrul vizitei oficiale a misiunii Comisiei Europene, Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale de la București, de la sfârșitul lunii noiembrie, a declarat, miercuri, premierul Victor Ponta.

“Discuția actuală de la Bruxelles este legată de rectificarea de acum, care va avea loc până la sfârșitul lunii septembrie. Măsurile pentru bugetul viitor vor fi discutate la misiunea oficială a Comisiei Europene, Fondului Monetar Internațional și Băncii Mondiale care va veni, la București, la sfârșitul lunii noiembrie. Deocamdată sunt doar niște discuții tehnice legate de situația actuală, de parametrii pe care ni i-am asumat și pe care îi îndeplinim în totalitate, însă discuția despre 2015 se poartă în vizita oficială pe care o avem la sfârșitul lunii noiembrie”, a spus premierul Victor Ponta.

Potrivit reprezentantului FMI pentru România și Bulgaria, Guillermo Tolosa, discuțiile de la Bruxelles din această săptămână cu autoritățile române vizează evoluțiile economice recente și stadiul implementării angajamentelor convenite în domeniile cheie din program.

‘Echipele vor discuta de asemenea cu autoritățile române pregătirea celei de-a doua rectificări bugetare. Întâlnirile vor avea loc la Bruxelles, la invitația Comisiei Europene. Acesta este un schimb informal de opinii, nu o evaluare oficială’, a spus oficialul FMI în 11 septembrie.

sursa:Agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *