Vodafone România anunță reducerea tarifelor standard de roaming

VDFVodafone România anunță reducerea tarifelor standard de roaming, în conformitate cu reglementările Uniunii Europene /UE/, începând cu data de 1 iulie 2014.

Potrivit unui comunicat de presă al companiei, clienții Vodafone care vor fi în roaming în Europa, în această vară, vor beneficia de opțiunea ‘Roaming pe zi’ și reduce tarifele zilnice la convorbiri cu 50%. Opțiunea permite utilizarea minutelor, a SMS-urilor și a traficului de date incluse în abonament atunci când călătoresc în străinătate.

În iulie și august 2014, abonații Vodafone, clienți noi și existenți, atât persoane fizice, cât și clienți business, pot vorbi în roaming cu o taxă zilnică redusa de la 3,99 euro/zi la 1,99 euro/zi.

De asemenea, abonații Vodafone RED care nu au beneficii de roaming în abonament beneficiază de costuri reduse pentru opțiunea ‘Roaming pe zi’, pot vorbi nelimitat și folosi traficul de internet inclus ori de câte ori călătoresc în Europa, la o taxă zilnică redusa de la 3 euro la 1,5 euro (TVA inclusă).

Opțiunea ‘Roaming pe zi’ este disponibilă pentru clienții Vodafone România care călătoresc în 35 de țări, astfel: țări din Uniunea Europeană (Austria, Belgia, Bulgaria, Cipru, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Polonia, Portugalia, Regatul Unit al Marii Britanii, Cehia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Țările de Jos, Ungaria), dar și alte state, precum: Islanda, Liechtenstein, Norvegia, Insulele Reunion, Gibraltar, Turcia, Albania sau Elveția.

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *