Vrei sa iti duci pasiunea pentru IT la nivel international?

AIESEC Bucuresti lanseaza un nou proiect „World of IT” dedicat studentilor de la Politehnica, Cibernetica Si Mate-Info cu scopul de a conecta tinerii cel mai bine pregatiti cu companiile de profil cele mai bune. Mai mult decat atat, AIESEC Bucuresti ofera posibilitatea acestor studenti de a lucra in strainatate prin intermediul internshipurilor oferite in reteaua globala a organizatiei.

World of IT a fost dezvoltat din nevoia pietei pentru tineri profesionisti si a nivelului ridicat de pregatire a studentilor de profil din Romania, abilitati ce le ofera posibilitatea de a se afirma la nivel international. Intr-un domeniu in continua schimbare, World of IT isi propune sa ofere tinerilor cadrul de invatare si rampa de lansare intr-o cariera de succes.

Acest proiect a fost desfasurat in anii trecuti in Iasi si Suceava cu rezultate foarte bune, iar anul acesta, la Bucuresti, a fost adaugata caracteristica internationala prin oportunitatile de internship in strainatate. Structura proiectului vizeaza dezvoltarea personala si profesionala a tinerilor in trei etape: un internship intr-o companie din Bucuresti intre trei si sase luni, perioada care reprezinta baza de experienta necesara pentru a aplica la nivel international, astfel ca formarea lor continua printr-un internship de profil in strainatate. Pe tot parcursul acestui proces, tinerii au parte de sesiuni de pregatire din partea AIESEC Bucuresti pentru a aduce un plus performantei lor.
Inscrierea se face pe www.aiesecbucharest.ro  incepand cu data de 15 iulie urmand ca procesul de selectie sa se desfasoare in perioada 6- 18 august.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *