FashionUP.ro sustine copiii din Centrul Invingem Autismul

imagine comunicatIn luna decembrie, FashionUP.ro aduce bucuria Craciunului pentru cei 30 de copii din Centrul Invingem Autismul. Echipa FashionUP.ro a pregatit cadouri pentru copiii din Centrul Invingem Autismul si, totodata, va face o donatie pentru dezvoltarea Centrului.

Mall-ul online FashionUP.ro va pune in desaga lui Mos Craciun cadouri frumoase pentru cei 30 de copii din Centrul Invingem Autismul. 9 fete si 21 de baieti se vor bucura de un Craciun Magic. Si, pentru ca dar din dar se face rai, toti cei care fac cumparaturi in mall-ul online FashionUP.ro in perioada 9-22 decembrie pot sa doneze bani catre Centrul Invingem Autismul.
Pentru mai multe detalii despre initiativa, accesati http://www.fashionup.ro/proiect-invingem-autismul.html

„ Multumim echipei FashionUp pentru ca a ales sa sustina copiii din Centrul Invingem Autismul. Implicarea si ajutorul FashionUp.ro este esential pentru cei 30 de copiii cu autism, beneficiari ai Asociatiei Invingem Autismul!”, a declarat Elena Stoican, vicepresedinte Asociatia Invingem Autismul.

„ Speram ca vom reusi sa aducem un moment magic celor 30 de copiii cu autism, iar donatia pe care o vom face sa ajute la dezvoltarea Centrului Invingem Autismul. Totodata, le multumim tuturor clientilor FashionUp care vor alege sa ne sustina in aceasta campanie”, a declarat Cristina Murariu, online marketing manager FashionUP.ro

Despre Asociatia Invingem autismul
Asociatia Invingem Autismul este o organizatie neguvernamentala, infiintata in 2009 și care are ca misiune sa imbunatateasca viata persoanelor afectate de tulburari din spectrul autismului.
Descopera copii din Centrul Invingem Autismul
In 2011, asociatia a creat si dezvoltat „Camera veseliei” transformata ulterior in programul de socializare „Dupa-amieze vesele” destinat copiilor cu autism si copiilor tipici. In martie 2012, asociatia a deschis Centrul Invingem Autismul in cadrul caruia 30 de copiii beneficiaza de interventie specializata, integrare in scoala si comunitate, grupuri de socializare, dans, pictura, inot sau excursii, iar familiile (fratii si parintii) beneficiaza de grupuri de suport.

Despre FashionUP.ro
FashionUp.ro, primul mall online din Romania, a fost lansat in 2009 si cuprinde peste 600 de branduri nationale si internationale de imbracaminte, incaltaminte, accesorii, parfumuri si decoratiuni. Zilnic, FashionUp pune la dispozitie produse din ultimele colectii de la branduri renumite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *