Firma de avocatură McGregor&Partners susține de 16 ani Balul Scoțian din București

Neil McGregor si BoianaBerchi, McGregor&PartnersFirma de avocatură McGregor&Partners, reprezentată de Neil McGregor, Partener Coordonator, a participat sâmbătă, 23 noiembrie, pentru al 16 lea an consecutiv, la Balului Scoțian, unul dintre cele mai elegante baluri organizate în București.

Membru al comunității scoțiene, unul dintre fondatorii balului și de cinci ani Maestru de Ceremonii al evenimentului, Neil McGregor a declarat:”Este un eveniment deosebit, plin de eleganță, care, prin dans și voie bună este alături de Fundația Light into Europe, singura organizație din România care dezvoltă programe de ajutorare a copiilor și tinerilor cu dizabilități de vedere și auz. Sunt încântat pentru că mă număr printre membri fondatori ai acestui eveniment și că, Balul Scoțian, pe lângă cauza umanitară pe care o susține, constituie, de 16 ani, un prilej pentru reprezentanții mediului de afaceri din România de a se întâlni.”

Balul Scoțian din București face parte dintre sutele de asemenea evenimente care au loc in întreaga lume și care celebrează ziua Sfântului Andrei și cultura scoțiană. Primul astfel de eveniment a avut loc în anul 1840 și a fost organizat de către Ducele și Ducesa din Atholl pentru prietenii lor din Scoția care locuiau în Londra. Anul acesta, peste 150 de reprezentanți ai mediului de afaceri, ai unor importante companii din România, diplomați din comunitatea scoțiană și nu numai, s-au întrunit pentru a susține Fundatia Light into Europe, McGregor & Partners, cu birouri în Bucureşti, România şi Sofia, Bulgaria este asociată cu firma de avocatură Stephenson Harwood din 2002.

Condusă de Neil McGregor, avocat britanic cu una dintre cele mai îndelungate activităţi de avocat străin în domeniul comercial din Europa centrală şi de sud, echipa McGregor & Partners de avocaţi români şi bulgari cu experienţă în domeniul comercial, oferă consultanţă în orice aspecte de drept comercial, ocupându-se în particular de achiziţii & fuziuni, activităţi de finanţare şi alte investiţii pentru companii şi fonduri multinaţionale. McGregor & Partners are o experienţă deosebită în domenii cum ar fi energia, logistica, drept maritim, comerţ şi transport.

www.mcgregorlegal.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *