Mercedes-Benz Romania şi Pizza Hut Delivery lansează concursul “Pantastic Mobile”

Mercedes-Benz Citan - Pantastic MobileLivrarea urbană n-a fost niciodată mai rapidă şi mai inovatoare! Începând cu 25 noiembrie, timp de două săptămâni, Pizza Hut Delivery va realiza livrări cu noul autovehicul comercial uşor Mercedes-Benz Citan, lansat în septembrie 2012.

Mercedes-Benz Citan este un furgon de oraş dedicat business-urilor mici şi mijlocii, cu un spaţiu de lucru confortabil şi de o calitate impresionantă, ce conferă siguranţă exemplară şi susţinere economică pe termen lung, precum şi un nivel ridicat de versatilitate şi robusteţe.

Utilizatorii de Facebook sunt invitaţi să se înscrie în concursul organizat pe pagina de Facebook Pizza Hut Delivery România, în perioada 25 noiembrie – 6 decembrie 2013, prin completarea formularului de concurs cu datele personale. Concursul se desfăşoară în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 10.00 şi 14.00. Tragerea la sorţi are loc la ora 16.00, moment în care sunt anunţaţi cei doi câştigători zilnici, aceştia fiind premiaţi cu câte două pizza fiecare, pentru a împărţi savurosul premiu şi cu colegii de birou.

Câştigătorilor le este livrată pizza a doua zi, la prânz, cu noul Mercedes-Benz Citan. În plus, fiecare participant la concurs are un loc asigurat în cursa pentru marele premiu: un test-drive special la bordul noului Mercedes-Benz Citan.

Citan – partenerul de încredere în traficul urban
Un simbol puternic al logisticii profesionale urbane, Citan este construit pentru a răspunde perfect nevoilor specifice afacerilor de profil comercial, industrial şi funcţional: cu o structură mare pentru încărcături, un design compact şi calităţi specifice Mercedes-Benz, printre care individualitate, dinamică, manevrabilitate, siguranţă şi calitate, toate acestea în combinaţie cu eficienţa consumului de combustibil şi nivelul scăzut de emisii de CO2, pentru afaceri care inspiră încredere, ţinând cont de mediul înconjurător.

Una dintre atributele importante ale noului Citan este economia remarcabilă de carburant. Acesta nu numai că dă dovadă de intervale impresionante de constanţă de până la 40.000 km sau de până la doi ani, dar se prezintă şi cu cel mai mic consum de carburant din clasa sa.

Mai multe informaţii sunt disponibile online la: www.mercedes-benz.ro/Citan şi www.media.mercedes-benz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *