Niro Group: o piata temporara va inlocui complexul comercial „Dragonul Rosu”

În urma incendiului produs luna trecută în Complexul Comercial „Dragonul Roşu” din Bucureşti, luni a fost dată spre folosinţă o piaţă temporară cu opt corturi care va permite desfăşurarea în continuare a activităţii comerciale a micilor întreprinzători, afectaţi de incendiu.

Dimensiunea corturilor diferă, de la corturi mari care permit găzduirea a peste 100 de standuri, până la cele mici, care acoperă aproape 50 de standuri comerciale.

Până la ora actuală, aproape 500 de magazine au fost mutate in corturile menţionate.

Potrivit CRI, Managerul Grupului Niro care controlează engross-ul „Dragonul Roşu” din Bucureşti a ajuns la o înţelegere cu comercianţii chinezi care aveau închiriate aici spaţii comerciale în urma intervenţiilor ambasadei chineze la Bucureşti. Grupul Niro intenţionează să găsească în acest fel o soluţie în urma incendiului devastator care a mistuit câteva clădiri ale acestui complex comercial de la marginea Bucureştiului.

Informaţia a fost oferită ziariştilor China Radio International de către însărcinatul cu afaceri ad-interim al ambasadei chineze la Bucureşti, Tu Jiang. Conform înţelegerii încheiate, Grupul Niro va începe imediat să construiască pe terenul parcării auto a engross-ului tarabe provizorii pe care să le ofere gratuit comercianţilor chinezi afectaţi de incendiu, pentru ca aceştia să poată să îşi desfăşoare activitatea şi să nu piardă bani până la refacerea clădirii. Concomitent, Grupul Niro va începe cât mai prompt reconstrucţia engross-ului şi va încerca să finalizeze reconstrucţia în trei luni. Comercianţii vor reveni la locurile lor, continuându-şi activitatea comercială.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *