Wizrom: 2013 a fost un an dificil, dar unele segmente au generat rezultate bune

Adrian Bodomoiu Wizrom 3smallSituaţia economică generală a pus o presiune deosebită pe modul de lucru al companiilor, forţându-le să acţioneze mult mai rapid şi mai eficient. Pe fondul acestei tendinţe, Wizrom Software a definitivat o nouă metodă de lucru prin care durata implementărilor va fi scurtată cu până la 10% începând din ianuarie, asigurându-le astfel noilor clienţi reduceri ale costurilor cu proiectele software.

„Am transformat Wizrom într-una din cele mai dinamice companii analizând cu atenţie reacţiile şi dorinţele clienţilor şi am ajuns la concluzia că viteza de reacţie a devenit un criteriu aproape tot atât de decisiv ca şi preţul şi calitatea soluţiilor noastre. O scurtare a perioadelor de implementare va aduce clienţilor beneficii considerabile”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România.

În cursul anului, numărul de contracte pe segmentul de manufacturing, unde companiile au ales WizPro, a crescut cu 60%. Pe de altă parte, compania va încheia anul cu o creştere de 67% pe segmentul retail şi distribuţie, după ce în prima jumătate de an creşterea a fost de 90%.

„Clienţii noştri obţin reduceri de costuri relevante folosind soluţii de optimizare a proceselor de aprovizionare, producţie, depozitare şi livrare, compensând astfel tendinţa negativă din consum, relevată şi în statisticile oficiale”, a completat Adrian Bodomoiu.

La rândul său, reflectând situaţia din economie, segmentul servicii s-a menţinut la acelaşi nivel ca în 2012, în timp ce piaţa auto a înregistrat un regres în ceea ce priveşte cererea de soluţii de business. Pe de altă parte, investiţiile în soluţii de business pentru sectoarele telecom, construcţii şi financiar-bancar au intrat într-o fază de îngheţ.

„Premizele pentru 2014 sunt însă mult mai bune decât cele de acum un an. Valoarea contractelor de implementare semnate în T4 şi pentru care vom începe şi derula implementările în cursul anului viitor s-a dublat faţă de ceea ce aveam când am început 2013”, a încheiat liderul Wizrom Software.

Fondată în 1992, Wizrom Software este una dintre companiile de top din România furnizând soluţii ERP, de eficientizare operaţională (trafic şi logistică), BI, CRM şi multe altele. Cu un total de 3.705 clienţi activi şi peste 33.000 de licenţe instalate la finele lunii iunie, Wizrom este în măsură să ofere cel mai bun software pentru orice tip de companie: de la soluţii relativ simple pentru IMM-uri, până la soluţii specializate pentru organizaţii medii şi mari ce activează în diferite verticale de piaţă precum vânzări engros şi distribuţie, retail, producţie, servicii, bănci, asigurări şi auto.

Wizrom este un integrator de produse internaţionale de renume, furnizând servicii profesionale complete, inclusiv consultanţă şi expertiză în toate categoriile de business.
Wizrom Software şi-a consolidat în ultimii ani prezenţa şi vizibilitatea la nivel regional, prin activitatea filialelor din Republica Moldova şi Bulgaria, demararea de proiecte cu clienţi multinaţionali în Serbia şi Ungaria, precum şi crearea unei reţele locale de parteneri certificaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *