Grayling România deschide seria de evenimente Espresso Business Breakfast

EBB_1Grayling, una dintre cele mai mari agenții de consultanță în comunicare la nivel global, cu sprijinul Țuca Zbârcea și Asociații, unul dintre liderii pieței de avocatură din România, a organizat luni prima ediție a Espresso Business Breakfast – o discuție liberă între oameni care contează în economia României.

Espresso Business Breakfast își propune să aducă la aceeași masă antreprenori, executivi de top, investitori semnificativi în economia României și decidenți din administrația centrală și locală, conducători ai instituțiilor de reglementare și supraveghere, pentru o discuție informală despre oportunițățile și perspectivele de dezvoltare ale economiei românești.

“Avem nevoie de mai multă comunicare directă, de mai puține discursuri formale și de mai puține prezentări Power Point. Cei care pot decide viitorul economic al României trebuie să aibă oportunitatea dialogului onest și simplu, ferit de lumina reflectoarelor. Espresso Business Breakfast încearcă să le ofere acest prilej,” a declarat Cristi Crețan, directorul general al Grayling România. Întâlnirile Espresso Business Breakfast au loc trimestrial și se desfășoară cu ușile închise, invitațiile fiind adresate nominal celor mai înalți reprezentanți ai mediului de afaceri și sectorului public.

Invitatul de onoare al primei ediții Espresso Business Breakfast a fost domnul Cristian Popa, Vice Guvernator, Banca Națională a României. Lista invitaților la această primă ediție, organizată la Galeriile Artmark din București, a inclus conducătorii unor companii de renume din sectoarele financiar-bancar, energie, sănătate, telecomunicații și real estate.

EBB_2

Despre Grayling
Grayling, una dintre cele mai mari agenții de consultanță în comunicare la nivel global, a fost fondată în anul 1981 cu scopul de a furniza strategii de comunicare în Relații Publice, Relații Guvernamentale, Relațiile cu Investitorii și Organizare de Evenimente.
Grayling are birouri în 53 de locaţii din 26 de ţări din Europa, America de Nord, Orientul Mijlociu şi Asia. In România, Grayling este unul dintre liderii pieţei de consultanţă în comunicare, oferind servicii integrate de relații guvernamentale, afaceri publice și relatii publice unor corporații și organizații de renume pe plan internaţional și local.

Pentru informaţii suplimentare, accesaţi www.grayling.com

Despre Ţuca Zbârcea & Asociaţii
Cu o echipă formată din 95 de avocaţi în cadrul biroului din Bucureşti, Ţuca Zbârcea & Asociaţii operează un sediu secundar în Cluj-Napoca, care funcţionează în asociere cu Nistorescu, Şomlea & Asociaţii, cât şi un birou de reprezentanţă în Madrid, Spania. Totodată, firma a stabilit o colaborare strategică pe principiul „best friend” cu firma de avocatură Ţurcan Cazac, liderul pieţei de avocatură de business din Chişinău, Republica Moldova.
Ţuca Zbârcea & Asociaţii oferă asistenţă juridică în toate domeniile dreptului, fiind recomandată de prestigioase directoare internaţionale de specialitate pentru serviciile în domenii precum litigii şi arbitraje internaţionale, achiziţii publice, energie şi resurse naturale, drept financiar-bancar, infrastructura, dreptul muncii si drept social, drept societar şi comercial, fuziuni, achiziţii / privatizări, etc.

Pentru informaţii suplimentare, accesaţi www.tuca.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *