Live cooking & music – propunerea Crowne Plaza București pentru Revelion 2014

menu1Stație de live cooking cu fructe de mare, un meniu rafinat pregătit de bucătarul șef Ashlie Dias, ce include preparate precum scoici „Saint-Jacques” în stil Rockefeller sau piept de rață cu portocale și sos de vin Muscat, muzică live și momente artistice se află în propunerea Crowne Plaza București pentru seara de Revelion 2014.

Peste 200 de persoane sunt așteptate să petreacă noaptea dintre ani la hotelul din zona de nord a capitalei.

Conceptul propus de Crowne Plaza pentru perioada sărbătorilor de iarnă, “Povestea unui decembrie magic”, include și 4 brunch-uri cu aromă festivă pe parcursul lunii decembrie, un brunch de Crăciun și unul dedicat începutului de an, ce va avea loc pe 1 ianuarie.

În seara de Revelion, participanții pot savura preparate ale bucătariei internaționale gătite chiar de Ashlie Dias, bucătarul șef Crowne Plaza București. Printre delicatesele propuse se numără și midii cu terina de rață cu nuci și gem de pere, curcan întreg cu sos de ceapă și bacon sau paste Cavatelli cu broccoli, brânză Burrata și sos de trufe. La stația live de gătit, maestrul bucătar va prepara delicioase fructe de mare: stridii proaspete Claire De Fin cu sos Mignonette, homar, creveți, langustine sau picioare de crab.

Atmosfera de petrecere va fi completată de muzica celor de la Florian Band, formație recunoscută pentru concertele sale în SUA, Brazilia, Anglia, Franța și Italia.

Cei care doresc să își răsfețe simțurile și înainte de seara de Revelion, pot alege să petreacă ziua de Crăciun în decorul restaurantului Crowne Plaza. Pentru 25 decembrie, Ashlie Dias a pregătit un meniu variat ce include atât preparate sofisticate – medalion de somon la grătar cu sos caviar, antricot de vită cu sos Foie Gras, dar și tradiționalele sarmale cu mămăliga sau salată de Bouef. De asemenea, pe lângă fructele de mare sau preparatele thailandeze care vor fi gătite pe loc, oaspeții pot alege mămăliguță și jumări prăjite live sau carne de porc și șuncă afumată.

Celebrarea sărbătorilor de iarnă începe la Crowne Plaza încă din primele zile ale lunii decembrie.

Cei care doresc să intre în atmosfera magică de dinaintea Crăciunului, pot alege să ia parte la brunch-urile festive din zilele de 1, 8, 15 si 22 decembrie, unde vor fi răsfățați cu un bufet variat, cu specialități internaționale și deserturi delicioase de sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *