Obtinerea rovinietei este posibila prin trimiterea unui SMS!

rovinieta_412e826c0aClienții operatorului de telefonie mobilă Cosmote România pot achiziționa rovinieta, începând de joi, direct de pe telefonul mobil, prin trimiterea unui SMS cu numărul de înmatriculare al mașinii și tipul rovinietei, a anunțat, miercuri, operatorul.

„Începând din 12 decembrie, clienții Cosmote România pot achiziționa direct de pe telefonul mobil rovinieta pentru categoriile de autoturisme A, B, C, D, E, F cu durată de utilizare de una sau șapte zile, în funcție de categorie. Serviciul se adresează atât clienților postpaid, cât și celor prepaid, și reprezintă o modalitate simplă și eficientă de plată a taxei de drum”, se arată într-un comunicat al operatorului.

Clienții Cosmote vor putea trimite un SMS la 7500 (tarif normal de 0,062 euro/ SMS, TVA inclus) în care să menționeze numărul de înmatriculare al mașinii, urmat de tipul rovinietei ce va fi achiziționată. De exemplu, „B50STY A’.

Pentru mai multe detalii legate de plata rovinietei prin SMS, clienții pot apela numărul scurt dedicat 1761 (apel către destinație fixă Romtelecom, tarif aplicabil în rețeaua Cosmote).

Pentru clienții Orange România, serviciul privind plata rovinietei prin SMS a fost lansat anul trecut în data de 5 decembrie, iar pentru cei ai operatorului Vodafone România în data de 13 mai 2013.

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *