V.me by Visa va fi disponibil pentru consumatori prin intermediul mai multor emitenţi europeni în luna decembrie 2013

v-me-by-visaV.me by Visa, primul serviciu paneuropean de portofel electronic care va fi oferit de bănci şi instituţii financiare, este disponibil acum în Marea Britanie, Franţa, Spania şi Polonia.

Instituţiei financiare Nationwide Building Society din Marea Britanie si s-au alăturat astăzi noi emitenți: al doilea mare grup bancar din Franţa BPCE şi compania franceză de servicii financiare LCL, precum și banca ING Bank Slaski din Polonia cu un program pilot. De asemenea, mai multe proiecte pilot se derulează în Spania. Alţi emitenţi importanţi vor lansa în curând serviciul pe toate cele patru pieţe, marcând un moment de referință în dezvoltarea V.me by Visa, care intră în prima etapă a lansării paneuropene.

Oferind plăţi online simple şi sigure, V.me by Visa este conceput pentru a creşte încrederea consumatorilor în cumpărăturile online şi pentru a reduce ponderea cumpărăturilor la care se renunță în faza de finalizare a procesului de achiziție. În Marea Britanie, orice posesor de card poate solicita să fie inclus în etapa de lansare a noului serviciu. Pe alte pieţe, serviciul este oferit deocamdată unui grup restrâns de consumatori, urmând să devină disponibil pe scară largă în lunile următoare.

În prezent, peste 1.400 de comercianţi din Europa acceptă V.me by Visa. Printre comercianţii care se vor alătura rețelei de acceptare în curând se numără Universal Music în Marea Britanie şi Allopneus, Aquarelle, Brandalley, Leclerc Drive, Made.com şi Pecheur.com în Franţa.

Până în ianuarie 2014, aproape 4.000 de comercianţi vor accepta V.me by Visa prin intermediul parteneriatelor strategice cu principalii furnizori de servicii din industria plăţilor, în special WorldPay în Marea Britanie, precum şi Be2Bill (Rentabiliweb), Lyra Networks,Monext, Paybox (Point), System Pay şi Worldline (subsidiară a Atos în domeniul serviciilor de plăți electronice) în Franţa.

Programul pilot V.me by Visa pentru Irlanda va avea loc la începutul anului 2014, iar în curând vor fi anunţate o serie de alte lansări. Consumatorii din fiecare ţară îşi vor putea folosi portofelul electronic la orice comerciant din Europa care acceptă V.me by Visa.

„V.me by Visa oferă comercianţilor şi emitenţilor o marcă de acceptare valabilă pe întreg teritoriul Europei. Telefoanele mobile, tabletele şi utilizarea plăţilor electronice au schimbat profund modul în care se face comerţ: consumatorii vor să poată cumpăra de la comerciantul preferat cu ajutorul oricărui dispozitiv, fără a comunica datele cardului. Tocmai de aceea colaborăm cu membrii noştri şi cu comercianţii pentru a le oferi avantajele asigurate de extinderea şi acoperirea internaţională a serviciului V.me by Visa”, a declarat Steve Perry, Director Comercial, Visa Europe.

„Comercianţii care susțin utilizarea portofelelor digitale, cum ar fi V.me by Visa, au marele avantaj de a putea valorifica schimbările survenite în obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor. Cercetările noastre arată că și companiile mici îşi diversifică metodele de plată prin includerea soluţiilor de tip portofel electronic. Estimăm că V.me by Visa va contribui semnificativ la îmbunătăţirea ratei de conversie a vânzărilor online atât pentru companiile mici, cât şi pentru marile corporaţii”, a adăugat Ron Kalifa, Vicepreşedinte WorldPay.

Noi comercianţi şi emitenţi se vor alătura în următoarele etape ale lansării V.me by Visa în perioada premergătoare lansării comerciale pe scară largă şi înaintea campaniei de marketing destinată consumatorilor, care se va derula la sfârşitul anului 2014.

Despre V.me by Visa
V.me by Visa este un serviciu paneuropean de portofel electronic dezvoltat de Visa Europe, care permite realizarea de cumpărături online simplu şi în siguranţă, întrucât consumatorii nu vor mai trebui să introducă numărul cardului, data de expirare şi alte detalii personale de fiecare dată când cumpără de pe internet. V.me by Visa este conceput astfel încât să îmbunătăţească şi să optimizeze experienţa cumpărăturilor online. Portofelul electronic

V.me by Visa poate fi accesat printr-un browser de pe un calculator, laptop, tabletă sau smartphone. Serviciul va fi disponibil la membrii emitenţi Visa Europe, iar consumatorii vor putea adăuga în portofel orice tip de card recunoscut la nivel internaţional, indiferent de emitentul cardului sau de schema de plată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *