ANAT organizează azi Conferinţa de Fiscalitate în Turism

turism_clip_image001Asociaţia Naţionalǎ a Agenţiilor de Turism (ANAT), împreună cu Reff Associates şi Deloitte România, organizează, azi, Conferinţa de Fiscalitate în Turism, începând cu ora 08.30, la Hotel Ramada, Sala Diamond 2.

Printre subiectele abordate vor fi facilitǎţile fiscale specifice activitǎţii turistice, modificǎrile legislative fiscale din acest domeniu, regimul TVA aplicabil agenţlor de turism, implicaţiile fiscale ale utilizǎrii brandului in turism, implicaţiile fiscale ale rezervǎrilor on-line, deductibilitatea cheltuielilor, taxa turisticǎ, impozitul pe clǎdiri, dar şi regimul TVA la încasare, plǎţile anticipate de impozit pe profit şi impozitul pe veniturile microintreprinderilor.

Conferinţa este structurată în douǎ sesiuni. Prima sesiune se va desfǎşura între orele 09:00 şi 11:30 şi propune o dezbatere pe tema modificǎrilor fiscale propuse şi în curs de adoptare şi a propunerilor de facilitǎţi fiscale specifice pentru turism. Aceasta va fi urmată de o conferinţǎ de presǎ care va avea loc în sala Saphire, unde vor fi prezenţi reprezentanţi ai Ministerului Economiei, reprezentanţi ai Autoritǎţii Naţionale pentru Turism şi reprezentanţi ai Asociaţei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România. Sesiunea a doua a evenimentului se va constitui într-un workshop pe baza problemelor fiscale specifice din turism şi a drepturilor concurenţei din acest domeniu.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Naţionalǎ a Agenţiilor de Turism împreună cu Reff Associates şi Deloitte România şi este susţinut de Agenţia de presă Mediafax. Sponsorii evenimentului sunt GarantiBank şi Gothaer Asigurări şi Reasigurări.

 

sursa articol: mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *