Aplicatia online care faciliteaza configurarea si selectia masinilor – ALD Carselector

Shane Dowling, ALD Automotive General DirectorDupă lansarea aplicației ALD mobile, ALD Automotive a dezvoltat un nou instrument de mobilitate care le facilitează conducătorilor auto accesul la serviciile de care au nevoie.

ALD carselector este o aplicație online care permite utilizatorilor să-și configureze, compare și selecteze mașina dintr-o bază de date de peste 4 700 de autovehicule multi-brand.

ALD carselector servește drept un consultant online pentru șoferii şi managerii de flotă care doresc să-și configureze vehiculele. Pentru a utiliza aplicația, aceștia trebuie să se logheze și astfel pot căuta autovehiculele în funcție de caroserie, model, marcă, tipul și consumul de combustibil sau impactul asupra mediului înconjurător. De asemenea, își pot configura autovehiculul luând în considerare criterii precum echipamentul, opțiunile adiționale, exteriorul mașinii etc. După selecția vehiculelor, utilizatorii pot cere şi o cotație de leasing operațional full service, astfel simplificând etapa de contractare a autovehiculului.

“ALD carselector reprezintă un instrument online complet și ușor de utilizat, destinat șoferilor care au nevoie de un consultant 24/7 când își aleg autovehiculul. Aplicația este doar la un click distanță și oferă informații relevante despre vehiculele prezentate, asemenea unui consultant dintr-un showroom auto. Unul dintre marile avantaje ale aplicației ALD carselector este faptul că utilizatorii pot compara diferite mărci folosind criterii personalizate, iar în acest fel pot găsi mașina care corespunde cel mai bine politicii auto a companiei, începând cu gama de preț, până la diverse gadget-uri sau opțiuni adiționale. Pentru managerii de flote, aplicația reprezintă un real suport în ceea ce privește optimizarea TCO, reducerea timpului petrecut în procesul de selecție a mașinii și concentrarea pe managementul strategic al flotei lor.”, spune Shane Dowling, Director General ALD Automotive.

Aplicația ALD carselector poate fi accesată pe următorul link: www.aldcarselector.com. Aplicația este dezvoltată ca un proiect internațional ALD Automotive și a fost implementată cu succes în filialele din Franţa, Mexic, Austria, Ungaria, etc.

Grupul ALD Automotive
ALD Automotive este lider pe piețele de leasing operațional full service și management de flotă. Cu o prezenţă geografică fără precedent, expertiză aprofundată în diferitele domenii în care activează, o abordare inovativă și o recunoscută calitate a serviciilor, Grupul ALD Automotive este un jucător important pe piața internațională, cu poziții puternice confirmate de-a lungul timpului: locul 2 în Europa și locul 3 în întreaga lume. Grupul a atins în 2013 cifra simbolică de 1 milion de vehicule aflate în circulație, având pe 31 decembrie o flotă constând în 1 008 840 de autovehicule.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *