Aplicatia”geomarketing” te ajuta sa iei decizii rapide si corecte in anumite strategii de vanzari

geomarketingCompania Synergizer Business Solutions anunță, marți, într-un comunicat, disponibilitatea aplicației ”geomarketing” pentru clienții săi, cu rolul de localizare geografică a acestora.

Potrivit sursei citate, reprezentarea vizuală a distribuției geografice a oportunităților de vânzări și a clienților este foarte importantă pentru a lua decizii rapide și corecte privind anumite strategii de vânzări.

‘Cu toate acestea, soluțiile de tip CRM care oferă în forma standard (fără dezvoltări suplimentare ale partenerilor) această funcționalitate în România sunt extrem de puține. Una dintre acestea este CAS CRM, soluție aflată în portofoliul de produse implementate de Synergizer. Prin intermediul CAS CRM, Synergizer pune la dispoziția clienților săi funcționalitatea de localizare geografică a clienților — ‘geomarketing’, susținând astfel simplificarea procesului de vânzare prin alocarea inteligentă de resurse (umane, timp, financiare) pe locații geografice’, se arată în comunicatul companiei.

Funcționalitatea ‘geomarketing’ localizează punctele-cheie și generează grafice pentru analiza rezultatelor de vânzări, măsurarea numărului de oportunități de vânzări sau de clienți existenți, în funcție de localizarea geografică.

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *