Aplicație românească pentru căutare de locuri de muncă, disponibilă pe Android

locuri-de-munca-clujPotrivit unui comunicat de presă al companiei, după ce, în luna martie a acestui an, a fost prezentată aplicația Adecco Jobs pentru IOS, în noua versiune pentru Android utilizatorul poate identifica un job în timp real folosind un smartphone.

Candidatul trebuie să-și seteze domeniile sau tipul de job (permanent sau temporar) sau chiar localitatea care îl interesează. Printre domeniile vizate se află: Finanțe și Contabilitate, Domeniul bancar și asigurări, Call center și Costomer Service, Inginerie, Medicină, IT, HR, Design, Marketing, Sales și Research.

Noua aplicație a fost dezvoltată local, alături de doi tineri pasionați de tehnologie și un IMM local, iar implementarea acesteia va fi realizată în 14 țări din regiune.

Conform statisticilor recente, 70% dintre candidați încep căutarea unui job pe un dispozitiv mobil și continuă aplicarea pe un PC. Media de vârstă a celor ce instalează aplicația Adecco Jobs este de 27 de ani, iar 62% dintre utilizatori sunt bărbați.

‘Aplicația a fost descărcată și din țări de unde nu ne așteptam, ținând cont de specificul ei, respectiv Rusia, Canada, USA, America de Sud. Aplicația noastră este user-friendly, o descarci, îți pui în watchlist domeniile care te interesează, apoi urmărești pozițiile care apar sau primești notificări. În cazul în care te interesează vreun post, cu un singur click afli cerințele angajatorului și cu un altul poți aplica, atât timp cât ți-ai creat un cont pe adecco.ro și ți-ai înregistrat CV-ul’, explică Marga Radu, director Recrutare Adecco România.

 

 

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *