Cel mai complex motor de procesare automata de venituri si cheltuieli a fost lansat de BCR

UntitledBanca Comercială Română a lansat oficial, miercuri, serviciul Asistent Financiar BCR, aplicație online, cu cel mai complex motor de procesare automată a fluxului de venituri și cheltuieli din conturile clienților persoane fizice, care folosesc Click 24 Banking.

„Din cauza crizei financiare ne uităm tot mai mult la bugetul personal. Asistentul Financiar BCR oferă clienților transparență totală asupra cheltuielilor și vizibilitate totală asupra finanțelor proprii. BCR intermediază cel mai mare număr de tranzacții online din România, iar prin această aplicație peste 90% din operațiunile efectuate prin Click 24 Banking sau cu cardul sunt sortate pe categorii automat de Asistentul Financiar. Clienții au posibilitatea de a-și identifica cheltuielile viitoare și de a face estimări, de a se compara cu profile din aceeași categorie cu ei, de a fi notificați cu privire la țintele de cheltuieli pe care și le-au previzionat și de a-și vizualiza evoluția portofoliul în timp”, a explicat, într-o conferință de presă, Marian Ignat, director executiv Divizia de Management Canale de Retail.

Tranzacțiile totale ale BCR, persoane fizice și juridice, pe zona de internet banking au fost în număr de 11,2 milioane în 2013, din care peste 3,5 milioane în zona de Click 24 Banking. Pe segmentul de retail non-cash, tranzacțiile online au totalizat 7,5 milioane.

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *