D-Link extinde funcţiile aplicaţiei mydlink Lite şi ale portalului mydlink

d-link-logoD-Link a adăugat noi funcţii la aplicaţia mydlink Lite şi la portalul mydlink. Utilizatorii mydlink pot accesa acum imagini live realizate cu camera de reţea conectată la cloud prin intermediul reţelei proprii, fără a avea acces la Internet, beneficiind în acelaşi timp de o instalare simplă.

Astfel, D-Link stabileşte un nou reper în ceea ce priveşte gestionarea dispozitivelor de reţea de acasă.

Utilizatorii mydlink Lite pot utiliza acum aplicaţia pentru a accesa direct camera D-Link, fără a trebui să o integreze mai întâi în portalul mydlink. Principalul avantaj este că atunci când un utilizator se află acasă şi doreşte să acceseze imagini redate de camera IP, poate să facă acest lucru direct din aplicaţie – fără ca fluxul video să fie deviat sau întârziat pe Internet.

Acest lucru este util în mod special pentru părinţii care doresc să îşi supravegheze copiii pe timpul nopţii. Cei care doresc să acceseze camera atunci când călătoresc, prin intermediul unui smartphone sau a unei tablete, pot face acest lucru vizitând portalul de Internet mydlink.

Aplicaţia recunoaşte automat dacă utilizatorul foloseşte un dispozitiv mobil conectat la reţeaua de acasă sau dacă accesează camera prin Internet.

În acest fel şi instalarea devine foarte uşoară. Dacă aveţi deja un cont mydlink pentru un dispozitiv D-Link conectat la cloud, trebuie doar să conectaţi camera cu un cablu la router, fără alte operaţiuni. Aplicaţia recunoaşte camera imediat şi orice dispozitiv care nu a fost încă configurat va fi marcat corespunzător. Prin urmare, nu va fi necesară instalarea pe baza unui CD sau prin PC sau laptop.

O altă caracteristică este reprezentată de mesajele push iniţiate de server. Acestea sunt afişate pe smartphone prin intermediul aplicaţiei în momentul în care camera detectează mişcare sau sunete sau dacă este deconectată de la sursa de energie.

Portalul mydlink are acum un nou design şi suportă Internet Explorer 11, ceea ce înseamnă că este compatibil cu toate dispozitivele Windows 8.

Aplicaţia mydlink Lite poate fi descărcată gratuit de pe Apple Store sau Google Play Store. Vă puteţi conecta la portalul mydlink accesând http://www.mydlink.com/.

Pentru informaţii suplimentare despre companie şi produsele sale, vă rugăm să vizitaţi http://www.dlink.com/ro/ro/

Înfiinţată în 1986 în Taipei, Taiwan, D-Link concepe, produce şi comercializează soluţii reţelistice pentru reţele wireless, switch, supraveghere şi memorare IP. De asemenea, D-Link investeşte în mod constant în produse şi servicii cloud. D-Link operează sub deviza „Building Networks for People” („Creăm reţele pentru oameni”) iar portofoliul său acoperă orice tip de produse de la soluţii profesioniste exclusiv create pentru segmentul corporatist, până la produse pentru companii mici şi mijlocii sau destinate utilizării personale. În 2012, D-Link a generat o cifră de afaceri anuală de peste un miliard USD la nivel internaţional. Compania, listată la Bursele de Valori din India şi Taiwan, este reprezentată prin 190 de birouri de vânzări în peste 70 de ţări de pe 5 continente şi are peste 2.700 de angajaţi. Compania deţine un birou de vânzări în România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *