D-Link vine in sprijinul WaterAid pentru a imbunatati alimentarea cu apa din Africa si India

Merline 9 years old D-Link lansează o iniţiativă ce se va desfăşura timp de 12 luni pentru a sprijini WaterAid, o organizaţie non-profit internaţională care îşi propune să îmbunătăţească alimentarea cu apă în Africa şi India.

În cadrul acestui parteneriat, D-Link va dona, de acum înainte, 1 euro către WaterAid pentru fiecare cameră de supraveghere a bebeluşilor din gama de produse EyeOn™ Baby Monitor vândută în Europa. Astfel, D-Link se asigură că mamele din întreaga lume le pot oferi copiilor lor bunăstare şi siguranţă. Prin achiziţionarea unui dispozitiv EyeOn™ Baby Monitor, părinţii din România îşi pot supraveghea bebeluşii în orice moment şi din orice locaţie şi, în acelaşi timp, se pot asigura că acei copii care locuiesc în ţările din lumea a treia sunt mai bine îngrijiţi.

„Sănătatea mamelor şi a copiilor lor din multe regiuni din lume se află în pericol din cauza unei alimentări inadecvate cu apă. În jur de 750 de milioane de oameni din întreaga lume nu au acces la apă potabilă curată. Ei reprezintă a zecea parte din populaţia mondială”, a declarat Laurenţiu Trocan, Country Sales Manager D-Link România.

„Prin intermediul cooperării cu WaterAid, ne asumăm o responsabilitate şi apărăm dreptul fundamental la apă potabilă. Prin achiziţionarea unei camere EyeOn™ Baby Monitor, părinţii din Europa pot juca un rol în sprijinirea părinţilor din ţările în curs de dezvoltare pentru a asigura nevoile de bază ale copiilor lor”, a declarat Laurenţiu Trocan.

Pentru mai multe informaţii despre WaterAid, vizitaţi http://www.wateraid.org/

sursa foto: Water Aid/Anna Kari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *