Endava targeteaza companiile de telecom din Romania prin parteneriatul cu Acision

Endava, companie de servicii IT cu peste 600 de angajaţi şi sedii în Marea Britanie, Moldova şi România, intră într-un parteneriat cu Acision, lider mondial în software pentru servicii mobile de date, cu scopul de a oferi operatorilor locali soluţii pentru internet de mare viteză, taxare flexibilă, mobile advertising și optimizare mesaje scrise și multimedia.

Evenimentul de lansare în România a acestei colaborări dintre Endava şi Acision a avut loc miercuri, 2 iunie, la Athenee Palace Hilton Hotel, unde cele două firme au prezentat expertiza şi competenţele de care pot beneficia operatorii de telefonie mobilă, telefonie fixă, cablu şi internet de mare viteză, pentru a-şi eficientiza activitatea în sensul reducerii costurilor şi creşterii profitabilităţii.

Peter Guest, Channel Sales Director-Wholesale, Acision a spus la evenimentul de lansare: “Avem în derulare un proces de identificarea de parteneri pentru Europa de Est, Rusia și Orientul Mijlociu. Am ales să lucrăm cu Endava datorită prezenţei lor puternice în regiune şi competenţelor pe care le au pentru implementarea soluţiilor noastre. Pentru noi această colaborare înseamnă încă un pas pentru extinderea portofoliului nostru de clienţi la nivel internaţional.” 

Marian V. Popa, Central & Eastern Europe Managing Director, Endava, a declarat: “Prin colaborarea cu Acision, putem aduce pe piaţa din România soluţii de ultimă generaţie în domeniul telecomunicațiilor, la care vom adăuga cunoştinţele noastre tehnice şi înţelegerea nevoilor clienţilor locali.”

Acision are implementări la peste 230 de operatori în 100 de țări, incluzând 8 dintre cei mai mari 10 operatori de telefonie mobilă; peste 70% din totalul mesajelor text la nivel mondial sunt livrate prin intermediul soluțiilor Acision. Prin această colaborare, Endava va putea oferi în ţările din Europa de Est soluţiile dezvoltate de Acision, asigurând în acelaşi timp prin echipele din România și Moldova servicii de implementare, mentenanţă şi suport tehnic. 

Endava este o companie de servicii IT cu peste 600 de angajaţi, având sediul central la Londra şi centre de dezvoltare şi suport în Marea Britanie, România şi Moldova. Endava este un furnizor specializat pentru unele dintre cele mai mari companii din lume din domeniile: servicii financiare, telecomunicații, media & entertainment şi servicii profesionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *