Ericsson și AT&T aduc conceptul de mașini conectate în Statele Unite

UntitledEricsson (NASDAQ: ERIC) a încheiat un parteneriat cu AT&T pentru a dezvolta conectivitatea produselor și aplicațiilor serviciului Ericsson Connected Vehicle Cloud. Parteneriatul va oferi consumatorilor o experiență completă și va contribui la dezvoltarea ecosistemul cloud al mașinilor conectate.

„Am creat platforma AT&T Drive pentru a oferi producătorilor de mașini cele mai bune servicii de pe piață, livrând astfel soluții personalizate și inovatoare”, a spus Chris Penrose, Senior Vice President, AT&T Mobility. „Ericsson este un jucător important pe acestă piață și ecosistemul cloud dezvoltat pentru mașini ajută la atingerea adevăratului potențial al serviciilor și aplicațiilor destinate mașinilor conectate.”

Serviciul Connected Vehicle Cloud este bazat pe platforma Multiservice Delivery de la Ericsson și oferă șoferilor și pasagerilor posibilitatea de accesa aplicații în cloud pentru a obține informații, ajutor la navigare și divertisment pe ecranul computerului de bord al mașinii. Serviciile de care vor putea beneficia consumatorii sunt: posibilitatea de a detecta avarii ale mașinilor în timp real, programarea automată pentru service, setarea unei rețele Wi-Fi în mașină și divertisment la cerere. Soluția este și mai performantă datorită abilității de a trimite și primi informații din alte surse, spre exemplu, de la furnizori de conținut radio prin satelit, autorități rutiere, website-urile orașelor și administrațiilor publice.

„AT&T a văzut potențialul mare pe care îl are transformarea experiențelor digitale din înăuntrul și din jurul mașinii și a creat o rețea wireless care poate constitui o adevărată bază pentru crearea unui ecosistem în cloud și o mașină cu adevărat conectată”, a declarat Per Borgklint, Senior Vice President and Head of Business Unit Support Solutions, Ericsson. „Pe măsură ce Ericsson își va consolida parteneriatul cu AT&T, compania va continua să își dezvolte și să ofere servicii Connected Vehicle Cloud de cea mai bună calitate. Ne dorim ca șoferii să beneficieze de timpi mai mici de răspuns, securitatea datelor și servicii de suport”, a adăugat acesta.

Ericsson deține un rol important ca integrator de sisteme și furnizor de managed services, folosindu-și experiența dobândită din industria telecom pentru a livra soluții pentru o multitudine de probleme IT&C, indiferent de industrie. Ca parte a soluțiilor furnizate de Ericsson pentru industria automobilelor și de transport, Connected Vehicle Cloud se adresează nevoilor consumatorilor pentru scalabilitate, securitate și flexibilitate.

Untitled

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *