Gabriel Resources pierde teren in continuare

gabriel-resources-companynewsAcţiunile Gabriel Resources continuă să scadă accelerat şi s-au plasat marţi după primul sfert de oră de tranzacţionare cu 22% sub cotaţia de luni, când titlurile companiei canadiene care vrea să dezvolte proiectul Roşia Montană s-au prăbuşit şi au pierdut mai mult de jumătate din valoare.

La 22% în primul sfert de oră al tranzacţiilor pe bursa din Canada, după ce luni au consemnat un declin de 54%.

Gabriel Resources a închis şedinţa de luni la bursa din Toronto la preţul de 68 cenţi canadieni pe acţiuni (65 cenţi SUA), în scădere cu 54%, coborând astfel la cea mai redusă cotaţie din 1999, după ce premierul Ponta a declarat că soluţia pentru proiectul Roşia Montană este respingerea în regim de urgenţă la Senat, apoi la Cameră.

Cotaţia companiei a atins marţi un minim de 53 de cenţi canadieni (51 cenţi SUA) după aproximativ un sfert de oră de la deschidere, iar la ora transmiterii ştirii se află în declin cu 13,2%, la 59 de cenţi canadieni (57 cenţi SUA).

Preţul acţiunilor Gabriel Resources a înregistrat o evoluţie volatilă în primele minute de tranzacţionare, cu variaţii ale cotaţiei între minimul zilei de 53 de cenţi şi maximul de 67 de cenţi (65 cenţi SUA).

 

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *