Good for Job – Ce aplicatii mobile te ajuta la birou

TPG Good for Job (2)Odată cu noul an, încep și zecile de task-uri, deadline-urile strânse și numărul mare de întâlniri la serviciu, iar toate acestea pot pune în dificultate până și cea mai organizată persoană, care își poate pierde concentrarea și poate scăpa din vedere anumite lucruri.

Echipa ThePhoneGeeks a EuroGsm vine cu o serie de recomandări de aplicații mobile prin care angajații își pot crește productivitatea la birou, printr-o gestionare eficientă a timpului și o ușurare a realizării sarcinilor.

Aplicația gratuită ColorNote vine în ajutorul celor care au nevoie de o listă de activități și remindere în legătură cu acestea, simplitatea fiind punctul ei forte. Pentru fiecare task sau reminder poate fi setată o culoare, în funcție de importanță, iar prin intermediul unui widget se poate vedea câte lucruri mai sunt pe listă. O aplicație similară este și Any.Do, care are în plus și o funcție de recunoaștere vocală, astfel că utilizatorii nu mai sunt nevoiți să tasteze înregistrările în agendă.

„În cazul celor care lucrează în echipă, aplicația Wunderlist permite conectarea cu colegii de muncă și împărțirea task-urilor prin intermediul acestui program”, a spus Radu Boancă – ThePhoneGeeks.

Pentru partajarea de fișiere de mari dimensiuni există aplicații precum Dropbox sau Orange Cloud, care le oferă utilizatorilor posibilitatea de a stoca date, fotografii, videoclipuri, documente sau orice alt fișier din memoria telefonului într-un cont online, la care au acces permanent. Mai mult, se pot face setări astfel încât Dropbox să se sincronizeze automat de fiecare dată când este salvat ceva nou în telefon.

„Există, de asemenea, și aplicații care permit utilizarea telefonului mobil pentru a scana. Un exemplu în acest sens este aplicația CamScanner, care scanează documentele prin intermediul camerei foto și le transformă apoi în fișiere .pdf ce pot fi procesate online pe un cont privat”, a precizat Adi Coman – ThePhoneGeeks.

Iar pentru că toate aceste aplicații pot reduce performanțele telefonului mobil, aplicațiile precum Super Booster sau Speed Booster măresc viteza procesorului, eliberează memoria RAM și setează telefonul pentru a avea cel mai înalt nivel de eficiență. De asemenea, aplicația Clean Master (Cleaner) curăță memoria cache a telefonului și șterge fișierele temporare, eliberând memoria RAM și spațiul de stocare și sporind astfel performanța telefonului mobil.

TPG Good for Job (1)

Motivația, unul dintre secretele productivității
Deoarece uneori avem nevoie și de motivație din exterior, aplicația Simply The Best Motivation emană optimism și pozitivitate și ne poate determina să ne îndeplinim sarcinile de la serviciu mai rapid și într-un mod mai eficient.

„Motivația nu trebuie să vină neapărat din ascultarea unor mesaje motivaționale, un simplu wallpaper pentru telefon, ca de exemplu cele oferite de aplicația Motivational Wallpapers, putând să ne ofere inspirația de care avem nevoie pentru a lucra mai eficient”, a spus Dan Badea – ThePhoneGeeks.

Aplicații dedicate celor aflați în căutarea unui job
„Înainte de a începe să căutăm un loc de muncă, trebuie să ne punem la punct CV-ul, iar aplicația How To Write a CV ne vine în ajutor cu sfaturi privind formatul corect de CV, precum și modul în care trebuie redactată o scrisoare de intenție”, a spus Radu Boancă – ThePhoneGeeks.

Iar pentru cei care nu sunt siguri că se vor descurca la interviu, există aplicația Job Interview Q&A, prin care sunt simulate situații reale din timpul unui interviu, pregătind candidatul pentru întrebările ce îi pot fi adresate de către potențialul angajator.

Despre ThePhoneGeeks
ThePhoneGeeks este divizia EuroGsm specializată în rezolvarea oricăror probleme legate de telefonia mobilă, membrii echipei având rolul de a da sfaturi clienților şi de a încuraja utilizarea corectă și la capacitate maximă a dispozitivelor mobile.

Despre EuroGsm
EuroGsm este cel mai mare retailer autohton în domeniul telecom, cu o reţea de magazine extinsă la 80 de orașe și 112 unități în cei 17 ani de existență. Compania aduce pe piață cele mai noi tendințe în domeniul comunicării mobile, prin diversificarea portofoliului de produse și servicii, și oferă soluții de comunicare inovatoare, telefoane de ultimă generație, accesorii și o gamă variată de servicii, precum plata facturilor, abonamente de voce sau date. EuroGsm este ghidul pe care ți-l dorești alături când pornești în explorarea tehnologiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *