Grupul Garanti a lansat o aplicaţie pentru credite de consum şi ipotecare pe mobil

06171329613744001Garanti Credite de Consum şi Garanti Credite Ipotecare (IFN) au lansat aplicaţia pentru telefonul mobil Credit Comod, prin care clienţii pot aplica pentru un credit de consum sau un credit ipotecar, au anunţat, luni, reprezentanţi ai grupului.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit de pe App Store pentru platforma iOS, Google Play pentru Android şi Windows Phone Store pentru Windows, prin căutarea „Credit Comod”, sau gratuit de pe site-ul Garanti Credite de Consum, www.garanticreditedeconsum.ro, şi de pe noul site al Garanti Credite Ipotecare, www.garanti-ipotecare.ro, utilizând un cod QR. Când un client scanează codul QR cu telefonul mobil, aplicaţia detectează automat sistemul de operare şi direcţionează utilizatorul către magazinul online dedicat.

‘Am dezvoltat aplicaţia Credit Comod, prima de acest fel de pe piaţă, pentru a ne ridica la nivelul aşteptărilor clienţilor noştri. Ştim cu toţii că, în zilele noastre, viaţa este agitată şi toată lumea trebuie să acţioneze rapid. Credit Comod permite utilizatorilor de telefonie mobilă să calculeze şi să aplice instant pentru un credit’, arată Bogdan Dobre, director general al Garanti Credite de Consum şi Garanti Credite Ipotecare. Garanti Credite de Consum este brandul sub care funcţionează compania Ralfi IFN SA, înfiinţată în 1997.    

sursa articol: agerpres.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *