Grupul IT Smart Systems (ISS) a înregistrat în 2013 o cifră de afaceri de 2,21 milioane de EUR

gd “Anul 2013 a fost pentru noi un an de consolidare a poziţiei pe piaţă. Am reuşit să ne extindem portofoliul de clienţi, anul trecut fiind selectați pentru implementarea de soluții IT de către clienți noi, din sectorul guvernamental şi respectiv sectorul privat Large Enterprise. În același timp, am cultivat relația cu clienţii existenţi și am reușit să generăm proiecte noi, adăugând competenţe și soluţii în portofoliu, care ne deschid perspective de dezvoltare.” a declarat Cristian Barbu – Senior Partner și Administrator al IT Smart Systems.

Pe parcursul anului 2013, IT Smart Systems (ISS), în colaborare cu UPC România, a dezvoltat într-un timp record my.upc.ro, un portal Web complex, care facilitează accesul clienţilor UPC la serviciile companiei.

De asemenea, anul trecut ISS a realizat un proiect la cheie (servicii, software şi hardware) în domeniul managementului de procese, bazat pe tehnologie IBM Websphere Operational Decision Management.

Anul 2013 a consolidat nivelul de certificare de top IBM Premier Partner și Oracle Gold Partner. Ca domeniu nou, în ton cu noile direcții de creștere ale pieței IT, în 2013 ISS a realizat una dintre primele aplicaţii mobile pentru domeniul Healthcare, bazată pe standardele elaborate de Continua Health Alliance. Soluţia Machine-to-Machine (M2M), pentru domeniul Healthcare, este capabilă să colecteze indicatori fiziologici ai pacientului (tensiune arterială, puls, greutate etc.) şi să-i transmită în timp real printr-o conexiune 3G, punându-i la dispoziţia pacienţilor şi cadrelor medicale pentru a putea urmări evoluția stării de sănătate. Soluţia ISS a fost prezentată în premieră la Mobile World Congress 2013.

“Am reuşit, în ultimii trei ani, să ne dublăm numărul de salariaţi şi să ne orientăm spre noi domenii. Suntem o firmă de servicii profesionale foarte dinamică şi încercăm să ne adaptăm foarte rapid la tendinţele pieţei.” a concluzionat Cristian Barbu.

Despre ISS
IT Smart Systems (ISS) are o experienţă de 12 ani în implementarea de soluţii „business critical” la clienţi din sectorul Large Enterprise. Cu o echipă de peste 60 de experţi, validată de clienţi din peste 10 ţări şi acreditări din partea vendorilor de produse software lideri de piaţă, ISS îşi propune să fie furnizorul preferat de soluţii IT în sectoarele de telecomunicaţii, de utilităţi şi financiar, prin adresarea problemelor prioritare ale clienţilor cu soluţiile IT cele mai adecvate, la un raport calitate/preţ imbatabil.
Detalii: www.itsmartsystems.eu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *