HTC One (M8) lansat si in Romania! Vezi ce dotari are si pretul de achizitie

HTC-One-M8-HTC One (M8), urmașul celui mai apreciat smartphone al producătorului taiwanez din 2013, a ajuns în România, la un preț de listă de aproape 700 de euro, fără abonament, fiind lansat, oficial, joi seară.

Noul smartphone este echipat cu versiunea upgradată Google Play, dar și cu două camere foto. HTC One (M8) ajunge pe rafturile magazinelor, unde va putea fi comandat în diverse versiuni de culoare precum gunmetal gray, glacial silver și amber gold.

Toate modelele au carcasă cu design unibody realizată în proporție de 90% din aluminiu șlefuit. Potrivit specificațiilor tehnice, telefonul are un ecran cu tehnologie S-LCD3 și o diagonală mărită de la 4,7 la 5 inci. Memoria RAM totalizează 2GB, iar pentru spațiu de stocare sunt disponibile două versiuni, respectiv HTC One M8 cu 32GB sau 64GB, ambele prevăzute cu slot microSD.

În plus, utilizatorii beneficiază de facilitatea unui spațiu de stocare a informațiilor de 50GB gratuit în contul Google Drive, disponibil timp de doi ani.

Smartphone-ul producătorului din Taiwan poate fi achiziționat în România la un preț de aproape 3.000 de lei (700 de euro), fără abonament la vreunul dintre operatorii telecom de pe piața locală.

sursa:agerpres

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *