IRINA MARKOVITS este speaker la Meet the WOMAN

Cel mai longeviv proiect al asociatiei FIA, Meet the WOMAN! se adreseaza tuturor femeilor care sunt la inceput de drum, detin un business sau sunt specialiste intr-un domeniu. In cadrul intanirilor sunt puse la dispozitia participantelor teme de actualitate, competentele femeilor care au o experienta semnificativa intr-un domeniu, networking  prietenos si idei bune de afaceri.

Femei in Afaceri propune o noua intalnire in cadrul proiectului Meet the WOMAN! marti, 29 mai 2012, ora 18:30, la Capital Plaza Hotel.

Speaker: IRINA MARKOVITS, Style Consultant Image Matters

La fiecare intalnire Meet the WOMAN! participantele isi prezinta jobul sau businessul, iar speakerul invitat sustine tema anuntata si initiaza un dialog cu audienta. Seara se incheie cu o sesiune de networking valoros, in care se fac schimburi de informatii, carti de vizita si se stabilesc deja premisele viitoarelor colaborari.

DESPRE SPEAKER

Cu o bogata experienta in consultanta de imagine, jurnalism si comunicare, IRINA MARKOVITS a fondat Image Matters, primul birou de consiliere de imagine din Romania, la finalul anului2004.

In acesti ani, portofoliul ei a strans peste 450 de clienti individuali, la care se adauga clienti corporate (OTP Bank, Procter & Gamble, Holcim Romania, Ewopharma, Romstal, Business-Edu, partide politice), care au beneficiat de traininguri de imagine profesionala.

FII PROPRIA TA STILISTA sunt cursurile open de stil si imagine personala sustinute de Irina, organizate in mod regulat de mai bine de 4 ani. Daca pana anul acesta s-au desfasurat doar in Bucuresti, din martie 2012 se organizeaza si la nivel national (in Timisoara, Cluj, Iasi, Constanta, Brasov, Sibiu), in Chisinau si la Bruxelles.

Experienta de stilist a recomandat-o pentru proiecte cu branduri de moda si locatii de shopping (Baneasa Shopping Mall, Mall Vitan, Plaza Mall, City Park Mall Constanta, Debenhams, La Redoute, TinaR, I.D. Sarrieri, New Look, Sprider Stores, DesignerCraft), dar si pentru juriul emisiunilor “Shoppingul, pasiunea mea” si “Euforia FB” ale postului TV Euforia Lifestyle.

Activitatea sa de jurnalist de moda din ultimii 10 ani include sustinerea de cursuri la Fundatia Calea Victoriei, editarea blogului StyleDiary.ro si colaborari cu revistele The One, Tabu, Story, siteurile Fashionandbeauty.ro si 121.ro.

Accesul la o intalnire presupune o confirmare la adresa de e-mail: contact@femei-in-faceri.ro si un cost de 80 de lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *