McGregor&Partners: Poezie cu scop caritabil

UntitledFirma de avocatură McGregor & Partners, reprezentată de Neil McGregor, partener coordonator, a participat sâmbătă, 25 ianuarie 2014 la Burns Supper, eveniment cultural, caritabil, organizat de comunitatea britanică din București. Suma strânsă în urma evenimentului, aflat acum la a 11 a ediție, a fost donată Fundației Light into Europe, singura organizație din România care dezvoltă programe de ajutorare a copiilor și tinerilor cu dizabilități de vedere și auz.

“Sunt onorat pentru că, și în acest an, am fost solicitat să fiu gazda Burns Supper. De 11 ani, evenimentul reprezintă un omagiu adus poetului naţional al Scoţiei, Robert Burns și, prin strângerea de fonduri, sprijină copiii și tinerii cu dizabilități de vedere și auz. Poezia lui Robert Burns este recunoscută în toată lumea pentru celebrarea umanităţii şi este, astfel, cu atât mai potrivit ca acest eveniment aibă o cauză umanitară. În plus, Burns Supper constituie un prilej pentru reprezentanții mediului de afaceri din România de a se întâlni.”, a declarat Neil McGregor, Partener Coordonator McGregor&Partners, Membru Fondator și Maestru de Ceremonii al Burns Supper.

Peste 150 de reprezentanți ai unor importante companii din România, membri ai comunității britanice, precum și o serie de diplomați prezenți în România, s-au întrunit pentru a susține Fundația Light into Europe, dar și pentru a petrece o seară autentic scoțiană.

Tradiţia organizării Burns Supper, pentru a marca aniversarea naşterii lui Robert Burns la data de 25 ianuarie, a început la sfârșitul secolului al 18-lea şi este celebrată în prezent în întreaga lume de către scoţieni şi admiratori ai poeziei lui Robert Burns. Acesta a fost comparat de multe ori cu Mihai Eminescu, iar în cadrul unor evenimente organizate în Bucureşti s-au citit lucrări ale ambilor poeţi.

Burns Supper este al doilea eveniment anual de acest gen organizat în București, primul fiind Balul Scoțian, care are loc în fiecare an, în luna noiembrie și celebrează ziua Sfântului Andrei.
La ultima ediție a Balului Scoţian, care a împlinit anul trecut 16 ani, s-au strâns €25.000, suma care, de asemenea, a fost donată Fundației Light into Europe.

Despre McGregor & Partners
McGregor & Partners, cu birouri în Bucureşti, România şi Sofia, Bulgaria este asociată cu firma de avocatură din Marea Britanie, Stephenson Harwood din 2002. Condusă de Neil McGregor, avocat britanic cu una dintre cele mai îndelungate activităţi de avocat străin în domeniul comercial din Europa centrală şi de sud, echipa McGregor & Partners de avocaţi români şi bulgari cu experienţă în domeniul comercial, oferă consultanţă în orice aspecte de drept comercial, ocupându-se în particular de achiziţii & fuziuni, activităţi de finanţare şi alte investiţii pentru companii şi fonduri multinaţionale. McGregor & Partners are o experienţă deosebită în domenii cum ar fi energia, resurse naturale, logistica, drept maritim, comerţ şi transport.

www.mcgregorlegal.eu

Untitled

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *