Medvedev se lanseaza cu blog si Twitter intr-un exercitiu de e-democracy

Pe Twitter a fost lansat un microblog pentru publicarea ştirilor oficiale despre activitatea preşedintelui Rusiei. El a fost denumit KremlinRussia_E, relateaza publicatia online Vocea Rusiei.

Anterior, astfel era numit microblogul personal al preşedintelui Medvedev, acum denumirea sa fiind MedvedevRussiaE. În jurnalul său personal, Dmitri Medvedev scrie despre activităţile sale, impresiile sale vizavi de anumite evenimente din Rusia şi din lume, publică fotografiile făcute de el, de asemenea, răspunde personal la întrebărilor internauţilor.

Pe blogul KremlinRussia vor fi publicate date oficiale despre activitatea şefului statului, programul anumitor manifestări, de asemenea, comunicate de presă.

Transmisiuni online Live – mesajele lui Dmitri Medvedev vor putea fi auzite de locuitorii din peste 100 de ţări ale lumii

Mesajul preşedintelui Rusiei, Dmitri Medvedev, către Adunarea federală va putea fi auzit de locuitorii din peste 100 de ţări ale lumii în 40 de limbi. Reprezentantul Vocii Rusiei a declarat că transmisia din Kremlin în limba rusă în regim on-line va fi tradusă în engleză, spaniolă şi arabă.

Medvedev a lansat si moda conferintelor pe Internet

Preşedintele Rusiei a modernizat si formatul comunicării cu cetăţenii. Potrivit ziarului „Nezavisimaia Gazeta”, pe 16 noiembrie Dmitri Medvedev a ţinut o recepţie sub forma conferinţei pe Internet. Potrivit jurnalistilor, temele ridicate de ruşi se vor reflecta în mesajul preşedintelui către Adunarea Federală.

One thought on “Medvedev se lanseaza cu blog si Twitter intr-un exercitiu de e-democracy

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *