Mercedes-Benz CLA obtine cele mai bune calificative pentru siguranta

Mercedes-Benz CLAFiind al treilea membru al noii generaţii de automobile compacte Mercedes-Benz, CLA a obţinut cel mai bun scor posibil, cinci stele, la evaluarea Euro NCAP.

Noul CLA de la Mercedes-Benz a trecut cu brio testele de impact NCAP (New Car Assessment Programme). A primit cel mai bun scor posibil, cinci stele, pentru siguranţa pasagerilor, protecţia pietonilor şi sistemele de asistenţă. Clasa A şi Clasa B, şi-au demonstrat, de asemenea, performanţele excelente în cadrul testelor de impact Euro NCAP.

În plus, Mercedes-Benz CLA a primit trei menţiuni speciale „Euro NCAP Advanced” pentru inovaţii în siguranţă: generaţia a doua a asistentului pentru evitarea impactului frontal COLLISION PREVENTION ASSIST (echipament standard), sistemul ATTENTION ASSIST pentru detectarea stării de oboseală (echipament standard) şi sistemul anticipativ de protecţie a pasagerilor PRE-SAFE (echipament opţional).

CLA dispune de echipamente complete de siguranţă. Modelul coupé cu 4 uşi îşi protejează pasagerii cu până la nouă airbag-uri. Alte elemente de siguranţă sunt dispozitivele de tensionare şi limitatoarele de efort pentru centură, inclusiv pentru locurile din spate, precum şi capota activă pentru protecţia pietonilor. Mai mult decât atât, numeroase sisteme de asistenţă la conducere sunt disponibile prin Mercedes-Benz Intelligent Drive, cum ar fi Lane Keeping Assist, Blind Spot Assist, DISTRONIC PLUS, Intelligent Light System, Active Parking Assist cu PARKTRONIC şi camera video.

Mai multe informaţii despre Mercedes-Benz sunt accesibile online la: www.media.mercedes-benz.ro şi www.mercedes-benz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *