Microsoft alege să colaboreze cu Ixia pentru a asigura fiabilitatea aplicației Lync pe dispozitive mobile

microsoft_lyncIxia anunță că a fost selectată de către Microsoft să asigure compatibilitatea dispozitivelor mobile cu aplicația Microsoft Lync. Gradul tot mai mare de utilizare a aplicațiilor de tip mission-critical care integrează voce, video și mesagerie pune presiune crescândă pe dispozitivele mobile, în condițiile în care utilizatorii se așteaptă la un nivel constant de calitate.

Soluția Ixia de testare Wi-Fi a dispozitivelor presupune testarea în condiții reale pentru a confirma că smartphone-urile, tabletele și laptopurile pot să susțină fără probleme aplicația Microsoft Lync.

O platformă de comunicații unificate care oferă o experiență integrată de mesagerie instant, voce și video chat, Microsoft Lync consolidează colaborarea în rândul forței de muncă din companii din toată lumea. Cu toate acestea, ca urmare a exploziei tendinței BYOD (bring your own device), aplicații precum Lync sunt folosite tot mai des pe dispozitive mobile în loc de PC-uri desktop. Acest fapt, combinat cu așteptările exigente ale utilizatorilor din companii, face ca producătorii să își dorească să se asigure că noile dispozitive mobile oferă performanța dorită.

Microsoft și Ixia colaborează pentru a testa și valida compatibilitatea dispozitivelor mobile cu aplicația Microsoft Lync folosind soluția de test Wi-Fi a dispozitivelor mobile.

Ca furnizor oficial de servicii de testare pentru întreg ecosistemul Wi-Fi Microsoft Lync, Ixia lucrează direct cu parteneri Microsoft pentru a testa și valida tehnologia utilizată de sistemul de comunicații unificate printr-un proces stabil:

• Pe durata unei săptămâni, Ixia utilizează soluția VeriWave pentru a crea condiții realiste care emulează o gamă largă de trafic de aplicații bogate în conținut media, scalabile, măsurând simultan performanța, capabilitățile de roaming, interoperabilitatea și altele.

• Odată ce procesul de testare se încheie, Ixia le oferă Microsoft și partenerilor tehnologici un raport clar de rezultate de performanță, securitate și fiabilitate. În baza acestui raport, Microsoft decide dacă tehnologia este potrivită pentru a fi folosită împreună cu platforma Lync.

• Astfel, Microsoft are certitudinea că utilizatorii Lync vor primi servicii de comunicații unificate de calitate, ceea ce va conduce la creșterea adopției acestui instrument puternic de colaborare.

Pe parcursul ultimului an, Ixia a fost furnizorul oficial de servicii de testare pentru a determina compatibilitatea aplicației Microsoft Lync cu dispozitive de rețelistică Wi-Fi precum puncte de acces Wi-Fi și a colaborat direct cu partenerii Microsoft pentru a testa și valida tehnologia utilizată împreună cu sistemul.

„Instrumentele de colaborare enterprise sunt o parte vitală a modului în care lucrăm în ziua de azi, iar creșterea fenomenului BYOD înseamnă că o experiență bună de utilizare pe dispozitive mobile este absolut necesară”, a declarat Todd Haugen, Group Manager al Skype Wi-Fi în cadrul Microsoft.

„Microsoft își propune să le ofere clienților săi calitatea experienței Lync pe care o așteaptă, iar colaborarea cu Ixia pentru testarea ecosistemului Lync – începând cu dispozitivele de rețea Wi-Fi și ajungând acum la dispozitivele mobile asociate – ne ajută să ne îndeplinim acest obiectiv.”

„Utilizarea din mișcare crește exponențial, pe măsură ce tot mai mulți utilizatori depind de dispozitivele lor mobile pentru a se conecta la și a utiliza instrumente de tip mission-critical cum este și suita de colaborare Microsoft Lync”, a spus Joseph Zeto, Director of Product Marketing Ixia.

„Un număr tot mai mare de companii și utilizatori individuali se bazează pe dispozitive mobile pentru a lucra oricând și de oriunde, ceea ce face ca nivelul de calitate al experienței de utilizare să devină foarte important. Colaborând cu Microsoft și cu producătorii de dispozitive mobile, Ixia îi ajută pe aceștia să pregătească dispozitivele de astăzi pentru aplicațiile zilei de mâine.”

Despre Ixia
Ixia dezvoltă produsele care le permit clienților săi să conecteze lumea. Ixia își ajută clienții să asigure o experiență de utilizare constantă prin livrarea sigură și rapidă a unor tehnologii și servicii conectate dinamic. Datorită rezultatelor detaliate oferite de Ixia, se asigura o livrare rapida de servicii și aplicații. Clienții companiei pot reduce timpul necesar lansării unor produse noi, se pot bucura de un nivel ridicat de performanță a aplicaților și de implementări de foarte bună calitate. Pentru mai multe informații, vizitați

www.ixiacom.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *