mydlink SharePort: o nouă aplicaţie pentru cloud-ul privat D-Link

d-link_logo_green_strapD-Link își extinde gama existentă de servicii pentru cloud, cu aplicaţia mydlink SharePort, pentru Android și iOS. Noua aplicație oferă acces mai rapid și mai ușor la capacităţile de stocare USB de pe routerele D-Link. Aplicația este disponibilă gratuit pe iTunes și Google Play.

iTunes: https://itunes.apple.com/uk/app/mydlink-shareport/id665101783?mt=8

Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dlink.srd1.app.shareport

Aplicaţia mydlink SharePort este disponibilă pentru cele mai recente routere wireless D-Link 802.11ac: DIR-868L, DIR-860L și DIR-850L (echipate cu versiunea curentă de firmware, o actualizare a firmware-ului putând fi necesară pentru o funcţionare optimă a aplicaţiei).

Punctul central al serviciilor de cloud mydlink este portalul privat mydlink, care servește ca o poartă de acces către datele stocate. Odată înregistrat, utilizatorul poate accesa fișierele media stocate la domiciliu – cum ar fi cele cu muzică sau filme, – şi de pe un smartphone sau tabletă, doar prin introducerea în aplicaţie a adresei de e-mail și a parolei.

De asemenea, se pot încărca date, de pe terminalele mobile, pe suporturile de stocare de la domiciliu chiar şi în timp ce eşti pe drum, acestea putând fi păstrate în mod automat într-un folder corespunzător extensiei de fișier.

Aceste caracteristici fac din „Cloud-ul privat” D-Link un serviciu foarte uşor de folosit şi de utilizatorii care sunt mai puțin experimentaţi din punct de vedere tehnic, totodată garantând o securitate maximă a informaţiilor, acestea fiind întotdeauna stocate în propria casă.

Şi routerele de cloud D-Link mai vechi pot fi accesate, de asemenea, de la distanță, cu ajutorul aplicaţiei mobile SharePort sau a unui navigator de internet cu acces SharePort Web. Pentru aceasta este necesar să configurați un serviciu DNS dinamic.

Pentru mai multe informații despre companie și produsele noastre, accesaţi www.dlink.com/ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *