NICOLETA TALPES este speaker la Meet the WOMAN!

Femei in Afaceri propune o noua intalnire in cadrul proiectului Meet the WOMAN! marti, 26 iunie 2012, ora 18:30, la Capital Plaza Hotel.

Speaker: NICOLETA TALPES, fondator Charitygift.ro&Media Image Factory.

Cel mai longeviv proiect al asociatiei FIA, Meet the WOMAN! se adreseaza antreprenoarelor si specialistelor intr-un domeniu de activitate. In cadrul acestor intalniri sunt puse la dispozitia participantelor teme de actualitate, competentele femeilor de succes, idei bune de afaceri si un business networking consistent.

In cadrul temei “Efectele comunicarii online”, sustinuta de Nicoleta Talpes, se vor aborda urmatoarele aspecte:

• cum sa faci diferenta in comunicare pe social media si cum sa folosesti eficient Facebook, LinkedIn, Twitter;
• rolul unui site – cartea de vizita a afacerii tale;
• daca este necesar un blog profesional;
• ce inseamna personal branding;
• despre importanta specialistului in comunicarea online;
• 2 studii de caz pe afacerile prezente la intalnire (prin tragere la sorti).

DESPRE SPEAKER

Absolventa a Universitatii ”Petre Andrei” din Iasi, Facultatea de Psihologie si Asistenta Sociala, NICOLETA TALPES este Managing Partener al agentiei Image Factory, dar si presedinta Asociatiei Charity Gift. La Image Factory, Nicoleta si echipa ei se ocupa de comunicare proiectelor culturale si sociale. Amintim aici filmul “4 luni, 3 saptamani si 2 zile”, “StudentFilm Weekend” sau “Guerilla Verde”. Charitygift.ro este primul magazin online caritabil din Romania, infiintat cu scopul de a transforma actele de caritate din acţiuni cu caracter exclusivist in activitaţi comune, uzuale, la care sa poata avea acces oricine, oricand, singura conditie fiind conexiunea la Internet; de a oferi ajutor financiar pentru cazuri sociale si fundatii sau asociatii care activeaza in una dintre cele sapte cauze sociale; promovarea atelierelor lucrative ale fundatiilor prin comercializarea obiectelor produse de beneficiari, o solutie pentru ca acestea sa devina independente financiar; de o oferi furnizorilor, indiferent de cifra lor de afaceri, o modalitate prin care pot deveni responsabili social.

www.charitygift.ro
www.imagefactory.ro

Accesul la o intalnire presupune o confirmare la adresa de e-mail: contact@femei-in-faceri.ro si un cost de 80 de lei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *