Orange România va include în toate abonamentele o aplicaţie antivirus

orange_08_892255cf02Orange România va include în toate abonamentele, de luni, un anumit volum de trafic de date şi o aplicaţie antivirus, furnizată în parteneriat cu Bitdefender fără costuri suplimentare, a anunţat operatorul de telefonie mobilă.

„Ne dorim să facem tehnologia accesibilă pentru toţi clienţii noştri, pe toate dispozitivele, de aceea am introdus trafic de internet în toate ofertele noastre, dar în acelaşi timp ne dorim să le asigurăm şi mijloacele necesare pentru ca experienţa de utilizare a internetului să fie sigură, cu ajutorul aplicaţiei Orange Antivirus. De asemenea, prin Orange TV Go, clienţii noştri îşi pot regăsi conţinutul preferat de pe Orange TV pe oricare din dispozitivele folosite, dar şi conţinut video la cerere, filme şi videoclipuri de la Daily Motion”, a declarat directorul comercial al Orange România, Julien Ducarroz, într-o conferinţă.

Potrivit datelor operatorului, clienţii care aleg abonamentele Delfin vor avea trafic de date inclus, acces la portalul Orange pe mobil şi aplicaţia Orange Antivirus.

„Androidul este în capul listei creatorilor de viruşi pentru mobil pe fondul cotei mari de piaţă pe care o deţine, iar ameninţările informatice pentru acest tip de dispozitive mobile se diversifică rapid şi devin din ce în ce mai complexe. Fie că urmăresc furtul de informaţii personale, accesul la conturile bancare sau furtul de bani prin umflarea facturilor utilizatorilor, viruşii de Android pot fi extrem de periculoşi, fiind integraţi de foarte multe ori în aplicaţii legitime. Tocmai de aceea alăturarea soluţiilor de securitate şi a celor de control parental serviciilor de comunicaţii mobile este esenţială”, a declarat director de dezvoltare a afacerilor al Bitdefender, Valentin Jurcuţ, prezent la conferinţă.

 

 

sursa: mediafax

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *