PeliFilip a asistat Atenor Group în contractarea Octagon Contracting & Engineering

Oana Albota, Partener PeliFilipPeliFilip a asistat dezvoltatorul imobiliar belgian Atenor Group la încheierea contractului de antrepriză generală cu Octagon Contracting & Engineering, pentru construirea primei faze din cadrul Hermes Business Campus, un ansamblu de clădiri de birouri şi spaţii comerciale de aproximativ 78,000 m², situat în noul centru de business din nordul Bucureștiului.

Prima fază a proiectului va oferi 18,000 m.p. suprafaţă închiriabilă. “Încheierea cât mai urgentă şi în cele mai bune condiţii a contractului cu noul antreprenor general, Octagon Contracting & Engineering, a fost esenţială pentru reuşita proiectului, în contextul falimentului fostului antreprenor general, compania austriacă Alpine Bau GmbH, şi a denunţării contractului de antrepriză generală de către lichidatorul acestuia.

Dincolo de urgenţa pentru client a contractării unui nou antreprenor general, contractul de construire a ridicat probleme juridice complexe, datorită necesităţii reglementării cât mai clare a condiţiilor preluării şantierului de către Octagon Contracting & Engineering, precum şi a situaţiei subcontractorilor”, a declarat Oana Albotă, partener PeliFilip, coordonatorul echipei care a oferit asistență juridică pentru realizarea contractului.

Alături de Oana Albotă, partener specializat în construcții, arbitraje în construcții și real estate în cadrul PeliFilip, din echipa de proiect au mai făcut parte avocaţii Ioana Waszkiewicz, senior associate, Mirabela Maria, associate şi Carmen Vâlcu, associate.

Clasată de directorul Legal 500 pe poziţia 1 în România, practica de Real Estate a PeliFilip beneficiază de cea mai numeroasă şi senioară echipă de real estate a unei firme de avocaţi din România, având 14 avocaţi care lucrează exclusiv pe acest domeniu, dintre care 2 parteneri şi 4 senior associates.

PeliFilip

PeliFilip este o firmă de avocatură care asigură servicii juridice de înaltă calitate cu ajutorul unei echipe care urmăreşte să stabilească standardul pe piaţa în ceea ce priveşte dinamismul, înţelegerea afacerilor clienţilor şi creativitatea soluţiilor juridice aplicate. Specializaţi în proiecte complexe care necesită o abordare inovatoare, avocaţii PeliFilip au o vastă experienţă în diverse domenii, precum infrastructura şi concesiuni, fuziuni şi achiziţii, energie, drept societar, real estate şi construcţii, concurenţă, finanţări şi pieţe de capital, precum şi dreptul muncii.

Mai multe detalii despre ariile de expertiză şi echipa PeliFilip găsiţi pe site-ul www.pelifilip.com sau accesând aplicaţia dedicată a companiei în Appstore aici sau Google Play aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *