Pinum Doors & Windows sărbătoreşte 20 de ani de existență

Principalul producător de uși și ferestre de calitate premium din România, Pinum Doors & Windows lansează cu prilejul aniversării a 20 de ani pe piața locală, o linie nouă de ferestre din lemn de o calitate și un design deosebit, completate de obloane din aluminiu. Tot cu această ocazie va fi lansată și o linie de uși masive, 100% din lemn cu un design tradițional și o tehnologie modernă.

Astăzi, Pinum Doors & Windows a devenit un reper pe piața de uși și ferestre din lemn în România, datorită calității deosebite dar și a designului unic, tipic italian, a flexibilității și capacității de a oferi soluții personalizate clienților. Alături de tradiție, inovația completează procesul de producție al ușilor Pinum, iar rezultatul constă în conceperea unor adevărate obiecte de decorațiune interioară. 20 de ani pe piața din România au însemnat 20 de ani de succes în care am intrat în casele românilor devenind brandul preferat de uși premium”  a declarat Francesco Curcio, Director Comercial.

Înființată în România în 1992 de către domnul Mario Felice Nusco, compania Pinum are o strânsă legatură cu tradiţia familiei italiene Nusco în prelucrarea lemnului. Compania Nusco Porte, parte a grupului Nusco şi unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa italiană în producţia de uşi, a colaborat încă înainte de anul 1989 cu fabrica Pipera, investind în modernizarea ei și importând de aici uși complet finisate și care erau distribuite pe piața din Italia.

De-a lungul anilor, Pinum a adus multe noutăți în materie de design: de la ușile decorate cu cristale Swarowski, având o tehnologie unică de fabricație, până la ușile ce folosesc în design îndrăgitul personaj Hello Kitty.

Pinum Doors & Windows își propune să ducă mai departe poveștile ușilor ce au făcut istorie și au fost utilizate în construcția unor clădiri emblematice din România, cum ar fi Casa Poporului și să marcheze cei 20 de ani de existență pe piața din România cu o petrecere exclusivistă. Evenimentul inedit se va desfașura mâine, 3 octombrie, în cadrul clădirii Nusco Tower.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *