Planul Wizrom este de a genera 15% din cifra de afaceri cu ajutorul partenerilor

Adrian Bodomoiu Wizrom small (1)Grupul Wizrom Software, care a lansat în toamna anului trecut un program de afiliere de noi parteneri de business la nivel naţional, urmăreşte să genereze 15% din cifra de afaceri anuală prin intermediul acestor parteneri, în următoarele trei semestre.

În acest scop, programul de afiliere a fost intensificat şi aduce o serie de beneficii firmelor de consultanţă locale şi consultanţilor independenţi asociaţi pentru implementările de ERP.

În acest moment, reţeaua de parteneri de implementare a Wizrom numără 5 firme de consultanţă la nivel naţional. Pe de altă parte, compania continuă procesul de recrutare de parteneri locali atât intensiv, în toate marile centre economice din România, cât şi extensiv, preponderent în centrul şi sudul ţării.

„Avem câteva parteneriate în principalele centre economice din vestul şi estul ţării, cu beneficii de ambele părţi, la care sperăm să adăugăm noi parteneri din oraşele respective. Noi vrem să extindem acest model la nivelul întregii ţări, oferind prin acest program firmelor care defin afiliate Wizrom beneficii evidente”, a declarat Adrian Bodomoiu, Director General Wizrom Software, compania cu cel mai mare număr de clienţi ERP în România.

Printre beneficiile oferite de Wizrom partenerilor săi se numără posibilitatea de extindere a portofoliului de servicii (project management, consultanţă de business etc) cu efect direct în creşterea veniturilor, accesul la resurse şi tehnologie, la un portofoliu extins de soluţii ERP, CRM, SFA, WMS, SCM, training pentru personal.

Wizrom Software urmăreşte creşterea acoperirii la nivel naţional cu soluţii de business şi servicii software prin intermediul acestei reţele de parteneri locali, venind astfel în întâmpinarea nevoii tot mai crescute a antreprenorilor şi companiilor din toată ţara de a-şi exploata mai bine avantajele competitive.

Wizrom a dezvoltat deja o altă reţea de cu peste 80 de parteneri la nivel naţional pentru suita de soluţii Wizretail pentru retailul românesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *