Portalul mydlink are deja peste un milion de utilizatori înregistrați

mydlink PortalPlatforma, foarte uşor de utilizat şi cu un înalt grad de siguranţă, permite utilizatorilor D-Link mobile să îşi acceseze gratuit datele stocate folosind o aplicație smartphone, tablet PC sau prin intermediul oricărui browser de internet, de pe un computer personal sau laptop.

Printre beneficiile aduse de platforma mydlink utilizatorilor se enumeră: o mai mare mobilitate şi conectivitate, precum și ușurința de utilizare.

Iniţial, portalul mydlink a fost dezvoltat în 2011 ca platformă pentru utilizarea camerelor video IP (Internet Protocol cameras). Platforma oferea utilizatorilor o modalitate simplă de a-şi configura camerele video şi de a transmite apoi în direct, prin intermediul internetului, imaginile în live stream. Anul trecut, portalul a fost extins pentru a include noi caracteristici pentru configurarea, administrarea și accesarea routerelor de cloud și a serverelor NAS (Network-Attached Storage).

Utilizatorul poate ajunge acum la dispozitivul final direct din aplicaţia mobilă, făcând astfel ca accesarea greoaie a datelor prin port forwarding, prin intermediul routerului de internet şi a serviciului DynDNS să devină un lucru de domeniul trecutului.

Diferite aplicații mydlink (inclusiv mydlink Lite, QRS Mobile și Share Port Mobile) sunt déjà disponibile în magazinele de aplicaţii online App Store și Google Play Store. Începând de anul viitor ele vor fi, de asemenea, disponibile şi în Windows Store.

Vă puteți conecta la portalul mydlink la adresa: http://ro.mydlink.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *