Publicitate pe Skype prin intermediul Thinkdigital Romania

“Incepand cu luna aprilie, publicitatea pe Skype va fi disponibila prin intermediul Thinkdigital, reprezentantul de vanzari al platformei!”

Skype, cel mai utilizat serviciu de video chat, care a schimbat pentru totdeauna modalitatea de comunicare intre oamenii aflati in toata lumea, fie ca vorbim despre discutiile de business intre partenerii de afaceri sau colegi, fie ca vorbim despre discutiile personale intre membrii unei familii sau prieteni, pune la dispozitia companiilor si brandu-rilor posibilitatea de a face publicitate, prin intermediul Thinkdigital (http://www.thinkdigital.ro) incepand cu luna aprilie a acestui an!

Skype a devenit de-a lungul timpului cea mai populara metoda de Comunicare pe Internet, in prezent fiind o platforma tentanta si pentru branduri, prin oportunitatea oferita acestora de a se conecta lunar cu peste 170 de milioane de utilizatori din toata lumea. Conform statisticilor, la ora actuala in Romania, sunt peste 1 milion de utilizatori ce folosesc zilnic Skype-ul, fie pentru a discuta despre afaceri fie pentru a discuta cu familia si prietenii. In acest sens, platforma ofera posibilitatea brand-urilor de a se conecta direct cu consumatorii, prin intermediul aplicatiilor de tip video, text sau voce.

Audienta Skype este preponderent formata din tineri ce activeaza in domenii de afaceri, cu un venit peste mediu si care detin conturi si pe alte retele de socializare, fiind astfel mai predispusi sa urmeze un brand si sa devina fani. Lunar, referitor la timpul petrecut pe Skype s-a constatat ca utilizatorii din toata lumea, folosesc platforma in medie cam 2 ore si 29 de minute. Pentru cei care doresc sa faca publicitate prin intermediul Skype acestia trebuie sa stie si ca platforma ofera utilizatorilor sai posibilitatea conectarii cu conturile de Facebook. Cu alte cuvinte, cei care au cont pe Skype vor putea sa isi vada wall-ul de Facebook, sa citeasca si sa updateze statusuri. Pe de alta parte, utilizatorii de Facebook vor putea sa initieze video chat-uri cu cei care au conturi de Skype sau chiar de a-si asocia ID-ul de Skype cu identitatea de pe Facebook.

Thinkdigital este Reprezentantul Oficial pentru Skype in Romania!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *