QlikTech a fost desemnat cel bun furnizor de servicii de Business Intelligence pentru sectorul de sănătate la nivel mondial

qlikview-2QlikTech (NASDAQ: QLIK) a fost desemnat lider în materie de soluții de Business Intelligence (BI) pentru sectorul de sănătate la nivel mondial, potrivit studiului „Analiza sistemului de sănătate: Înțelegând piesele puzzle-ului” publicat de KLAS, una dintre cele mai importante firme de cercetare din lume, specializată în monitorizarea și raportarea performanței furnizorilor din sistemul medical.

Punctajul obținut de QlikTech în acest studiu este bazat pe feedback-ul direct oferit de furnizorii de servicii medicale care au folosit platforma QlikView Business Discovery. De asemenea, punctajul reflectă gradul de performanță al software-ului QlikView în materie de calitate a serviciilor, ușurință în implementare și asistență.

Cu un punctaj general de 85,7, QlikView a fost apreciat pentru soluțiile de tip visual data discovery și s-a situat pe locul întâi prin comparație cu alți furnizori din acest domeniu în ceea ce privește satisfacția clienților și ușurința în utilizare. „Este foarte ușor să procesezi informația din QlikView, iar datele nu trebuie modelate pentru a furniza informații esențiale așa cum se întâmplă în cazul platformelor MicroStrategy și BusinessObjects”, a declarat unul dintre clienții participanți la studiu.

Un alt client a menționat că: „O trăsătură principală a platformei QlikTech este faptul că utilizatorilor chiar le place să o folosească. O mare parte a succesului pe care l-am avut prin folosirea programelor de Business Intelligence o datorăm ratei mare de adopție a platformei QlikView din partea utilizatorilor. Practic, după câteva minute, chiar și persoanele care nu au cunoștinte tehnice pot folosi QlikView și sunt încântați să facă acest lucru.”

QlikTech și-a depășit competitorii la indicii de performanță legați de calitatea programelor de training, timpul de răspuns al produsului, livrarea de noi tehnologii, dar, mai important, în special pentru că se ridică de fiecare dată la înălțimea așteptărilor utilizatorilor. Dintre toate companiile analizate, QlickTech este cel mai bine cotat furnizor când vine vorba de raportul calitate-preț. Mai mult decât atât, 100% dintre clienții intervievați au spus că ar cumpăra QlikView din nou și că acesta oferă servicii de asistență de încredere.

„Capabilitățile platformei QlikView oferă cea mai bună experiență pentru un consumator final, experiență pe care nu am obținut-o cu ajutorul altor platforme”, a declarat vicepreședintele unui mare furnizor de servicii medicale.
„Gradul de satisfacție al utilizatorului este foarte mare, iar aceasta este cea mai bună experiență pe care am avut-o vreodată cu un program de Business Intelligence.”

Consolidarea QlikTech în zona soluțiilor de Business Intelligence de tip self service continuă pe măsură ce furnizorii de servicii medicale din mediul public și privat caută alternative pentru software-urile tradiționale care le rezolvă cu greu problemele legate de volumele mari de date acumulate. Această incapacitate de a agrega, explora și accesa eficient volume mari de date contribuie la apariția diferitor probleme financiare, a cozilor de așteptare, a limitărilor de resurse și crește vulnerabilitatea în fața erorilor medicale. În plus, oamenii cer transparență și industria se îndreaptă către concepte precum medicina bazată pe dovezi (Evidence-Based Medicine – EBM), plata în funcție de performanță (Pay for Performance – P4P), grupuri omogene de diagnostic (Diagnosis-Related Groups – DRG) și planuri de sănătate configurate de pacienți (Consumer-Directed Health Plans – CDHP).

De-a lungul anilor, QlickTech și-a menținut angajamentul de a deveni un standard la nivel global în ceea ce privește modul în care oamenii pot obține informații esențiale din datele pe care le dețin. Cu ajutorul soluției accesibile de Business Discovery de la QlikView, peste 1.000 de furnizori de servicii medicale, de la spitale și sanatorii la furnizori de servicii de îngrijire la domiciliu și servicii ambulatorii, au ales QlikView pentru a-și depăși problemele de Business Intelligence și a îmbunătăți performanța serviciilor oferite.

„Faptul că am fost numiți cei mai buni furnizori de business intelligence pentru sectorul de sănătate ne confirmă faptul că furnizorii de servicii medicale apreciază nevoia de a crea o cultură din luarea deciziilor pe baza unor informații esențiale, având ca scop final îmbunătățirea serviciilor de îngrijire pentru pacienți, creșterea gradului de satisfacție a pacienților, precum și eficiența clinică și operațională,” a declarat Ellen Derrico, Director GlobalMarket Development, Life Sciences & Healthcare, QlikTech. „Recunoașterea KLAS reprezintă dovada că furnizorii de servicii medicale care au ales QlikView au putut să-și depășească problemele informaționale și să-și îmbunătățească performanța organizațională.”

În România, platforma QlikView este disponibilă exclusiv prin Plaut Consulting Romania și rețeaua sa de distribuitori autorizați. Plaut Consulting Romania, subsidiara locală a grupului austriac Plaut Consulting, își desfășoară activitatea sub această denumire de la începutul anului 2010, în urma unui proces internațional de schimbare a identității care a urmat fuziunii la nivel internațional cu compania Acctus. Compania oferă atât servicii de consultanță în IT și management, cât și soluții de optimizare a administrării proceselor de business.

Despre Plaut Consulting:
Plaut combină consultanța de business cu implementări IT orientate spre soluții. Datorită experienței acumulate atât în industrie, cât și în rezolvarea unor probleme specifice, compania dezvoltă și implementează soluții alături de clienții săi. Deși cerințele de lucru sunt complexe și vitale pentru funcționarea business-ului, Plaut dezvoltă și implementează cu succes soluții personalizate datorită competențelor și experienței sale, precum și datorită utilizării unor tehnologii de ultimă generație. Plaut dezvoltă concepte inteligente pentru obținerea unor rezultate clare. Compania a fost fondată în 1946, la Hanovra, de către Hans-Georg Plaut. Pornind de la metoda sa de calculare a costurilor marginale și a costurilor directe, grupul de consultanță Plaut reprezintă, de peste 65 de ani, o referință pentru standardele managementului modern.

Cu mai bine de 1.000 de proiecte finalizate, Plaut se numără printre cei mai de succes partenerii ai SAP de peste 25 de ani. Plaut Consulting Group este prezent în Germania, Elveția, Austria și o serie de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, Cehia, Polonia și Rusia, și numără peste 250 de angajați. Din septembrie 2011, Plaut este membră a grupului msg system. Plaut Aktiengesellschaft este listată la Bursa din Frankfurt, în conformitate cu Standardele Generale aplicate Piețelor Reglementate (PUT2; WKN A0LCDP; ISIN AT0000A02Z18).

www.plaut.com

Despre KLAS
KLAS este o firmă de cercetare a cărei scop este îmbunătățirea livrării serviciilor medicale la nivel global. Lucrând cu mii de doctori și directori din sistemul medical, KLAS culege informații legate de software, servicii, echipamente medicale și sisteme de infrastructură pentru a lansa studii, tendințe și statistici.
Cercetarea efectuată reflectă vocea furnizorilor de servicii medicale și are rolul unui catalizator în ceea ce privește performanța acestora. KLAS a fost fondată în 1996 și are o echipă de specialiști cu peste 25 de ani de experiență în materie de tehnologia informației pentru sistemul medical.

www.KLASresearch.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *