QlikView.Next Personal Edition va fi disponibil gratuit publicului la începutul trimestrului al treilea

qlikview-logoPlaut Consulting România anunță că o versiune gratuită pentru desktop a platformei QlikView.Next Personal Edition va fi disponibilă publicului din România la începutul trimestrului al treilea al acestui an. În plus, Qlik va pune la dispoziția utilizatorilor și un serviciu gratuit de cloud pentru a permite schimbul de analize realizate în cadrul aplicației de desktop.

Utilizatorii versiunii Personal Edition vor putea să valorifice caracteristicile intuitive ale QlikView.Next pentru a construi, în doar câteva minute și cu efort minim, o aplicație personalizată pentru nevoile lor. Astfel, ei vor avea acces și vor putea profita de abilitățile interfeței de utilizare Natural Analytics™ înainte ca funcționalitățile pentru companii și servere ale platformei complete să fie disponibile mai târziu în a doua jumătate a anului.

„Un avantaj extraordinar al platformei QlikView.Next se referă la abilitatea sa unică de a conecta ușor mai multe surse de date astfel încât să scoată în evidență asocieri noi între informații, asocieri de care clienții au mare nevoie în acest moment”, a declarat Robert Novak, Managing Director al Plaut Consulting Romania. „Lumea de business are nevoie de instrumente mai sofisticate de analiză a datelor, care să le ofere mai mult decât posibilitatea de a vizualiza unidimensional răspunsul la o întrebare dată. Ei vor să găsească răspunsuri pentru toate întrebările pe care le au, rapid și simplu, și să aibă o viziune completă a informațiilor de business de care se pot folosi.”

Pentru a face posibil schimbul aplicațiilor create în versiunea Personal Edition între diverși utilizatori, Qlik le va pune la dispoziție, pentru o perioadă determinată, și un site cloud găzduit gratuit. Ediția curentă extinde abordarea în faze pe care și-a propus-o Qlik, extinzând programul beta QlikView.Next de la clienți și parteneri existenți la publicul larg, care pot astfel să folosească toate datele la care au acces pe calculatoarele lor pentru a lua mai bine decizii. Produsul va fi disponibil pe www.qlikview.com.

Despre Plaut Consulting:
Plaut combină consultanța de business cu implementări IT orientate spre soluții. Datorită experienței acumulate atât în industrie, cât și în rezolvarea unor probleme specifice, compania dezvoltă și implementează soluții alături de clienții săi. Deși cerințele de lucru sunt complexe și vitale pentru funcționarea business-ului, Plaut dezvoltă și implementează cu succes soluții personalizate datorită competențelor și experienței sale, precum și datorită utilizării unor tehnologii de ultimă generație. Plaut dezvoltă concepte inteligente pentru obținerea unor rezultate clare. Compania a fost fondată în 1946, la Hanovra, de către Hans-Georg Plaut. Pornind de la metoda sa de calculare a costurilor marginale și a costurilor directe, grupul de consultanță Plaut reprezintă, de peste 65 de ani, o referință pentru standardele managementului modern. Cu mai bine de 1.000 de proiecte finalizate, Plaut se numără printre cei mai de succes partenerii ai SAP de peste 25 de ani. Plaut Consulting Group este prezent în Germania, Elveția, Austria și o serie de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, Cehia, Polonia și Rusia, și numără peste 250 de angajați. Din septembrie 2011, Plaut este membră a grupului msg system. Plaut Aktiengesellschaft este listată la Bursa din Frankfurt, în conformitate cu Standardele Generale aplicate Piețelor Reglementate (PUT2; WKN A0LCDP; ISIN AT0000A02Z18).

www.plaut.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *