‘Raftul cu recomandări de lectură’, un proiect CEO Clubs și Cărturești, dedicat cunoaşterii

Membrii CEO Clubs la evenimentul de la CarturestiCEO Clubs International în România şi librăriile Cărtureşti lansează astăzi proiectul „Raftul cu recomandări de lectură CEO Clubs”. Membrii clubului, directori generali și oameni de afaceri aflați la conducerea unora dintre cele mai importante companii din România, recomandă cititorilor cărțile lor preferate care le-au influențat modul de gândire.

“Răspândirea cunoștințelor în fiecare colț al României reprezintă unul dintre obiectivele principale ale strategiei noastre din 2014 și din anii care vor urma. Principalul motiv pentru care cumpărăm cărți este pentru că ne sunt recomandate și de aceea ne aflăm acum aici. CEO Clubs este o organizație ce promovează învățarea, schimbul de opinii, și de aici ideea unui proiect special dedicat cunoașterii, prin promovarea unor cărți remarcabile, citite și recomandate de către membri. Fie că vorbim despre cărți de business sau de beletristică, fiecare dintre noi am citit cărți care ne-au influențat dezvoltarea personală și profesională. Acestea sunt reperele la care ne întoarcem de fiecare dată când simţim nevoia, și care, adesea, ne influenţează pozitiv acțiunile prezente și viitoare. Aș vrea să mulțumesc Cărturești pentru deschiderea de care au dat dovadă față de acest proiect. Nu este de mirare că au un asemenea succes”, a declarat Sotiris Chatzidakis, Executive Vice President al CEO Clubs International în România şi responsabil cu extinderea Clubului în Europa.

Cărțile recomandate de membrii CEO Clubs sunt disponibile, începând din aprilie, în toate librăriile Cărturești din București și din țară, la raftul special amenajat, acolo unde cititorii vor putea afla și numele CEO-ului care a sugerat o anumită carte, precum și un citat în care acesta motivează recomandarea făcută. Pe website-ul Cărturești, va fi disponibilă și varianta online a Raftului cu recomandări de lectură CEO Clubs: http://librarie.carturesti.ro/rafturi-alese/raftul-ceo-1680/.

CEO Clubs International în România este astăzi o reţea puternică, alcătuită din peste 100 de CEO şi oameni de afaceri, lideri reprezentativi din România, care conduc companii ce însumează o cifră de afaceri de peste 5 miliarde de euro. După 2 ani de activitate în România, CEO Clubs doreşte să continue dezvoltarea de proiecte și evenimente, care să pună accentul pe experienţa şi dorinţa membrilor CEO de a împărtăşi reţetele lor de succes.

„La Cărtureşti veţi găsi întotdeauna mai mult decât cărţi. Veţi găsi un spaţiu în care acestea sunt puse în context, discutate şi recomandate. Raftul CEO Clubs vine în continuarea efortului nostru de a transforma alegerea unei cărţi într-o experienţă de învăţare. Dincolo de curiozitatea firească asupra lecturilor şefilor de companii din România, acest raft satisface şi nevoia fiecăruia dintre noi de a înţelege mai bine lumea în care trăim. Vă invit să îl căutaţi în fiecare librărie Cărtureşti şi să descoperiţi recomandările unor oameni care ni se dezvăluie nu doar ca manageri de succes, dar şi ca nişte cititori pasionaţi”, a declarat Şerban Radu, co-fondator al Cărtureşti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *